Elke dag positief in het leven

Tijd voor jezelf nemen, me time en positief denken. Elke dag positief in het leven staan en leren denken als een optimist in elke situatie. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het kan. En dit boek van uitgeverij Deltas kan je daarbij helpen.

Elke dag positief in het leven | Leer denken als een optimist in elke situatie

Hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen helaas niet op elk moment gelukkig zijn. Maar we kunnen er wel voor kiezen om positief in het leven te staan. Maar dat is soms best lastig en lukt misschien niet in alle situaties. Dit boek gaat je daarbij helpen. Het boek biedt tal van praktische adviezen en eenvoudige oefeningen om het beste te halen uit elk aspect en in elke situatie en fase van je leven.

Door je te focussen op de goede dingen in elke situatie en het heden te omarmen kan je zelfs in de moeilijkste tijden optimistisch blijven. 

Lees ook: Denk positief – Kaartenbox met inzichtkaarten

Het boek heeft ruim 200 pagina’s en is erg interessant om te lezen. Het boek begint met een uitgebreide inleiding en daarna volgen vijf hoofdstukken. Het eerste hoofdstuk gaat over positief in het nu zijn in je eigen huis. Het tweede hoofdstuk gaat over positief zijn op het werk, het derde hoofdstuk over positief zijn in relaties en het vierde hoofdstuk over positief zijn in de liefde. Hoofdstuk vijf gaat over positief zijn tijdens verandering. Niet iedereen is dol op veranderingen maar hoe je ermee omgaat, maakt ook hoe je het ervaart. En het is soms de angst voor de verandering die je moet overwinnen en slechte gewoonten waarmee je moet breken. Tenslotte volgt een conclusie en een aantal pagina’s met 52 manieren om elke dag optimistisch te zijn. Sommige manieren zijn heel simpel en liggen voor de hand, maar sommige manieren zijn ook eye openers.

Dus zie je het even somber in, pak dit positieve boek erbij en ga voor die positieve mindset!

Lees ook: De kunst van positief denken

think positive

Lees ook: Basisboek yoga

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit positieve boek van uitgeverij Deltas kost € 22,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bookspot (ISBN: 9789044761801).

Geef een reactie