Heerlijke Paaschocolade van Chocolade Bezorgd

Blogsbyingrid ism Chocoladebezorgd

Ben jij net als ik dol op chocolade? En ken je dan ook chocolade bezorgd al? Ik kende het nog niet, maar kreeg dit super lekkere paaschocolade pakket. Benieuwd naar de smaken en hoe Chocolade Bezorgd werkt? En wil je kans maken op een waardebon van Chocolade Bezorgd? Lees dan vooral even verder!

Heerlijke paas chocolade

Chocolade. Ik ben er dol op. En hoewel het slecht is voor de lijn, neem ik toch regelmatig een chocolaatje. Bij Chocolade Bezorgd hebben ze super veel lekkere chocolade. En omdat het bijna Pasen is, mocht ik paaschocolade uitzoeken. Geweldig toch? Ik heb verschillende soorten paaschocolade gekozen en die laat ik je hieronder zien.

Blogsbyingrid ism Chocoladebezorgd

Super leuk vind ik dit doosje met heerlijke chocolade bonbons (Get Egg-Cited 21 stuks). De bonbons zitten in een mooi doosje met paasverpakking. In dit doosje zitten 21 lekkere paas bonbons. Je kunt zelf kiezen of je glutenvrije, alcoholvrije of notenvrije bonbons wilt, of je laat je verrassen. Dit leuke chocolade paas cadeau kost € 24,95 en past door de brievenbus.

Naast deze heerlijke paas bonbons in paasverpakking koos ik ook nog voor een klein doosje met 10 lekkere bonbons (€ 11,95). Ook deze bonbons zitten in een mooie cadeauverpakking met een leuke en vrolijke paas wikkel. En voor de kinderen koos ik lekkere paaseitjes en verschillende kleuren. In het doosje zit 200 gram lekkere paaseitjes (€ 7,95). En ook deze eitjes zitten in een mooie verpakking met een leuke wikkel met de paashaas en de tekst: “Vrolijk Pasen.”

Tenslotte koos ik nog twee verschillende chocoladerepen in de vorm van een paasei voor de meiden. Voor de een koos ik een prachtig handgemaakt chocolade paasei, gevuld én gedecoreerd met stukjes bastognekoek, gevriesdroogde frambozen en karamelcallets. Voor de ander koos ik een handgemaakt chocolade paasei, gevuld én gedecoreerd met paaseitjes en smarties. Ik koos voor beiden voor de melkchocolade variant, maar je kunt ook kiezen voor wit of puur.

Wij zijn super blij met deze lekkere chocolade. De meiden vinden de eitjes en de chocolade repen in de vorm van een ei super lekker. En ook de bonbons zijn lekker. Uiteraard ontvingen wij er een flyer bij met alle smaken. Er staat duidelijk bij welke bonbons met melk, puur of witte chocolade zijn. Maar ook staat per bonbon de smaak erbij en allergie informatie zoals gluten, noten, pinda’s, melk en sesam. Ook is duidelijk welke bonbons vegan zijn. Super handig.

Chocolade bezorgd

De chocolade ontving ik via de post. Alles was heel goed verpakt en is heel aangekomen. En dat is natuurlijk belangrijk bij chocolade, zowel bij de repen als bij de bonbons. Het zou zonde zijn als het tijdens het transport stuk gaat. Een chocolade cadeau kan verstuurd worden met brievenbuspost. Dat is makkelijk, goedkoper en je hoeft er niet voor thuis te blijven. En ook makkelijk als je het cadeau wilt doen, want dan hoeft de ontvanger niet thuis te zijn. Die vindt het vanzelf in zijn brievenbus.

Bij Chocolade bezorgd kun je niet alleen terecht voor paas chocolade. De lekkere bonbons kun je ook zonder paasverpakking bestellen en je kunt zelf je smaken uitkiezen! En ook de wikkel van de verpakking kies jezelf, zodat het bij elke gelegenheid past. En naast bonbons zijn er nog meer chocolade cadeaus voor verschillende gelegenheden. Voor een chocoladeliefhebber slaag je bij Chocolade Bezorgd altijd.

Win een cadeaubon van € 25 euro van Chocolade bezorgd!

Blogsbyingrid Chocolade Paaseitje

Ben je ook dol op chocolade en loopt het water je in de mond? Kijk dan even op onze Instagram pagina en zoek deze post op. Daar kun je meedoen aan de winactie en maak je kans op een cadeaubon van € 25 euro van Chocolade bezorgd!

Wil je niet wachten en zelf al vast paaschocolade bestellen? Laat me dan weten wat je kiest. Ik ben heel benieuwd.

15 gedachten over “Heerlijke Paaschocolade van Chocolade Bezorgd

  1. Mjammie, ik doe mee! Ik ben een echte chocoholic. En mijn kinderen en man die zijn al bijna net zo erg. Dan kan je deze kans natuurlijk niet aan je neus voorbij laten gaan!

Geef een reactie