Diamond painting met eigen foto

Blogsbyingrid Diamond Painting Fotocadeau

Diamond painting. Je kent het vast wel. Een soort schilderen op nummer maar dan met kleine steentjes in plaats van verf. Je hebt diamond painting in verschillende formaten en verschillende onderwerpen. Zo hebben onze meiden allebei een grote diamond painting op hun kamer hangen die ze samen met opa hebben gemaakt. De een van een tijger en de ander een eenhoorn. En met kerst en Pasen maakten ze diamond painting wenskaarten om te versturen.

Maar diamond painting van een eigen foto, dat hadden we nog niet. Bij Fotocadeau bestelden we een grote diamond painting van een leuke foto van de meiden. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan even mee!

Diamond painting van Fotocadeau

Blogsbyingrid Diamond Painting Fotocadeau

Omdat mijn vader diamond painting erg leuk vindt, kozen we voor zijn verjaardag een leuke foto uit van de meiden. Bij Fotocadeau bestelden we van deze foto een diamond painting van 50×40 cm. Dat zou vast een hele klus worden voor opa om deze diamond painting te maken. Omdat de diamond painting groot is en met veel verschillende kleuren bestelden we er ook een luxe sorteerdoos bij om alle diamonds in op te bergen.

Mijn vader was verrast met de leuke diamond painting en de mooie sorteerdoos. Hij is dan ook enthousiast begonnen met het maken van de diamond painting. De sorteerdoos was erg handig want er zaten heel veel verschillende kleuren diamonds bij en die kan hij zo netjes opbergen. De diamond painting van de foto van de meiden is erg groot en om deze te maken nogal een flinke klus.

Stukje voor stukje ging mijn vader aan de slag met de diamond painting. Hij begon bovenaan en al snel volgen de gezichten van de meiden. Zo leuk om de foto tevoorschijn te zien komen. Hieronder kun je de voortgang van het maken van de diamond painting van de foto van de meiden zien. Op de laatste foto zie je dat de gezichten van de meiden al helemaal af zijn en dat de meiden zelf bijna af zijn.

Ik vind het er erg leuk uit zien en het eindresultaat van de complete diamond painting van de meiden is echt mooi geworden. De diamond painting is ingelijst en heeft een mooi plekje op de kast gekregen.

Diamond painting is eigenlijk een soort schilderen op nummer maar dan met kleine steentjes in plaats van verf. Een stuk minder geklieder dus, maar wel een uiterst nauwkeurig werkje. Ik vond het erg leuk dat het deze keer geen bestaande print was maar een foto van onze meiden. Lijkt het jou ook wat dat verven op nummer met eigen foto? Ik kan het je aanraden. Leuk om zelf te doen, maar zeker ook leuk om cadeau te geven.

2 gedachten over “Diamond painting met eigen foto

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Wat een uitkomst: Een inductiebeschermerBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Nieuwe foto’s van de meiden op canvasBlogsbyingrid

Geef een reactie