Wat een uitkomst: Een inductiebeschermer

Sinds we in ons huidige huis wonen , nu zo’n 6 jaar, hebben we een inductiekookplaat. Een inductiekookplaat is super handig, maak je makkelijk schoon en staat lekker strak. Maar juist omdat die kookplat plat en glad is, leg je er gemakkelijk wat op. En dus is de kans op beschadigingen best groot. Toen ik de inductiebeschermers van Fotocadeau zag, was ik dan ook direct enthousiast. In deze blog vertel ik je er meer over.

Een inductiebeschermer van Fotocadeau

Blogsbyingrid Inductiebeschermer

Wij hebben in onze keuken een groot kookeiland met een inductiekookplaat. Ik hou er van. Op het eiland kun je veel kwijt en heb je lekker de ruimte met koken. Maar tegelijkertijd wordt de inductiekookplaat voor veel meer gebruikt. Om ’s morgens brood op te smeren bijvoorbeeld. Of om ’s middags na school de bekers met ranja te vullen. En soms worden er zelfs sleutels op gelegd. Lekker makkelijk. Maar dat is natuurlijk niet echt goed voor een inductiekookplaat. Je hebt kans dat je de kookplaat beschadigd of dat er krassen op komen. Vandaar dat ik ook enthousiast was toen ik de inductiebeschermers van Fotocadeau op internet zag.

Een inductiebeschermer van Fotocadeau bestellen

Bij Fotocadeau kun je kiezen uit verschillende soorten inductiebeschermers. Je kunt een afdekplaat kookplaat van Fotocadeau bestellen uit de standaard collectie, met een eigen foto of een aanpasbaar ontwerp.

Ik koos voor een inductiebeschermer uit de collectie fruit en een zwart aanpasbaar ontwerp met tekst. Je kunt kiezen uit twee diktes beschermers en ik koos voor de dikste variant (2 mm). Ook is er er ruim keuze uit verschillende formaten beschermers. Onze kookplaat is 80×52 cm en deze maat stond er ook bij.

Blogsbyingrid Inductiebeschermer

Bij de inductiebeschermer uit de collectie fruit koos ik voor de inductiebeschermer komkommer. Deze beschermer heeft een frisse blauwe kleur met komkommerstukjes die in water plonzen.

De kleuren steken mooi af bij ons zwart gemêleerde eiland.

Blogsbyingrid Inductiebeschermer

Bij de inductiebeschermer uit de collectie met aanpasbare ontwerpen, koos ik een zwarte, witte variant met afbeeldingen van keukenhulpjes. In het midden stond de tekst <naam> kookt hier. Nu hoef ik niet zo nodig mijn eigen naam steeds in de keuken te zien, dus koos ik voor de tekst mama kookt hier.

We maken echt vee gebruik van de inductiebeschermers. Er ligt er altijd een standaard op de inductiekookplaat. En wanneer ik ga koken verschuif ik de beschermer naar boven op het eiland. De andere beschermer wordt hier nogal eens als placemat gebruikt. De beschermers zijn heel makkelijk in gebruik. Je maakt ze ook makkelijk schoon met een vochtig doekje.

Fotocadeau

Wij kenden Fotocadeau al van de Diamond painting met eigen foto. Maar bij Fotocadeau hebben ze nog veel meer. Zo kun je dus ook een inductiebeschermer met een eigen foto samenstellen. Maar ook een beker met tekst kun je bij Fotocadeau laten maken. Super leuk om eens even op de site te kijken voor leuke (cadeau)ideeën.

Blogsbyingrid Inductiebeschermer

1 gedachte op “Wat een uitkomst: Een inductiebeschermer

Geef een reactie