Nieuwe foto’s van de meiden op canvas

Wat is er nou leuker dan mooie foto’s aan de wand? Bij opa en oma hingen nog foto’s van de meiden aan de muur van een aantal jaren geleden. Emma was denk ik een jaar of 2 en Anne 4 jaar. Tijd voor wat nieuws. FotoOpCanvas is gespecialiseerd in het maken van een foto canvas, dus daar hebben we twee mooie foto’s op canvas laten afdrukken.

Nieuwe foto’s van de meiden op canvas

Het was nog wel even een klus om twee mooie foto’s uit te zoeken. Van Anne hadden we een mooie schoolfoto. Deze foto is in kleur. Van Emma was de schoolfoto iets minder leuk. Ze lacht er niet spontaan op, maar een beetje gemaakt. Wel hadden we nog een mooie foto die twee jaar geleden door een fotograaf is gemaakt. Maar die foto was dan weer het mooist in zwart wit.

Uiteindelijk konden we het bij FotoOpCanvas zo doen, dat ook de foto van Anne in zwart wit op canvas gedrukt kon worden. En dat we de formaten gelijk konden krijgen. En zo hebben opa en oma nu twee prachtige foto’s van hun kleindochters op canvas gedrukt in zwart wit.

Blogsbyingrid

Vakantiefoto’s op canvas

Opa en oma hebben twee mooie foto’s op canvas van de meiden. Maar het is natuurlijk ook leuk om met je vakantiefoto’s wat leuks te doen. Zo lieten wij een mooie foto van de meiden op canvas afdrukken. Het is een foto van afgelopen vakantie, waar we met de boot naar de eilanden in het Lago Maggiore gingen. Deze foto staat bij ons op de kast en geeft direct zo’n ’s zomers gevoel door de blauwe lucht, het water en het mooie uitzicht.

Blogsbyingrid

Naast je (vakantie)foto’s laten afdrukken op canvas, kun je er natuurlijk nog veel meer mee doen. Wij kenden Fotocadeau al van de Diamond painting met eigen foto en inductiebeschermers. Maar bij Fotocadeau hebben ze nog veel meer. Wat dacht je van onderzetters met vakantiefoto van Fotocadeau.nl. Echt een aanrader om eens even op de site te kijken voor leuke foto ideeën.

Geef een reactie