Lezen: Spekkie en Sproet | Dieven in de nacht

Misschien ken je de boeken van Spekkie en Sproet? De boeken zijn geschreven door Vivian den Hollander. Die schreef meerdere leuke kinderboeken(series) en dus ook van Spekkie en Sproet. Spekkie en Sproet is dé detectivereeks voor beginnende lezers vanaf ongeveer zeven jaar. En dit is weer een super spannend avontuur: Dieven in de nacht.

Spekkie en Sproet

Ruim vijftien jaar geleden verscheen het allereerste Spekkie en Sproet-boek. Spekkie en Sproet zijn echte speurneuzen. En in die vijftien jaar hebben ze een heleboel avonturen beleefd samen. En er kwam ook nog iemand bij, namelijk Spekkies politieneef Nelson. En nu dus een nieuw avontuur met dieven in de nacht.

Lees ook: Spekkie en Sproet | Het geheim van de boswachter

Spekkie en Sproet | Dieven in de nacht

Spekkie en Sproet passen samen met neef Nelson op het huis van Iris, een collega van Nelson die ook bij de politie werkt. Er is daar ook een stadstuin met appelbomen, een moestuin en dieren. Op een ochtend is de moestuin vernield, en ook verdwijnen er steeds zeldzame padden uit de vijver. Als er dan ook nog een dure elektrische fiets gestolen wordt, gaan de twee speurders op onderzoek uit. Maar niets is wat het lijkt…

Dieven in de nacht

Het boek is super leuk om te lezen. Het boek heeft ongeveer 100 pagina’s en is geschikt voor beginnende lezers vanaf zeven jaar. De letters zijn best groot en er staan veel, leuke illustraties in het boek. Het heeft korte hoofstukken van minder dan 10 pagina’s per hoofdstuk. Dat is fijn voor beginnende lezers. Zo kunnen ze mooi steeds een hoofdstuk lezen.

Lees ook: Spekkie en Sproet en de grote verdwijntruc

Waar te koop

Dit leuke boek van uitgeverij Ploegsma kost € 13,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bookspot.com. ISBN: 9789021683461.

Dit is een gesponsorde blog met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie