Back to school: Zo cool is wiskunde

Spelletjes, puzzels en raadsels zijn natuurlijk altijd leuk. Zelf vind ik puzzelen en met name cijferpuzzels ook erg leuk en ik merk dat Emma dat ook leuk vindt om te doen. Toen ik dit nieuwe boek met wiskunde trucs en raadsels voor kinderen vanaf 9 jaar van uitgeverij Deltas zag, wist ik dan ook: Dit gaat Emma leuk vinden!

Zo cool is wiskunde

Deze leuke boek heeft bijna 100 pagina’s met leuke en afwisselende trucs en raadsels. Er is een verdeling gemaakt over verschillende hoofdstukken: vormen, patronen en reeksen, breinbrekers, magische wiskunde, vreemd en leid je vrienden om de tuin. Het boek is in kleur en met vrolijke tekeningen en duidelijke uitleg.

Zo cool is wiskunde

Het is echt een super leuk en leerzaam boek. Het lijken soms wel goocheltrucs. Maar eigenlijk heeft het vooral te maken met wiskunde, cijfers en rekenvaardigheid.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leerzame boek van uitgeverij Deltas kost € 14,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044761566).

En er is ook zo’n leerzaam en leuk boek over de wetenschap. Lijkt me ook reuze interessant. Ook deze is verkrijgbaar bij bookspot (ISBN 9789044761573) en kost € 14,95.

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie