Nieuwe sneakers voor het najaar

Het is al weer september. De scholen zijn weer begonnen en het wordt tijd om de kledingkasten weer eens door te gaan. Hoogzomer kleding kan weer ruimte maken voor een garderobe voor het najaar en de winter zoals shirts met lange mouwen, truien en vesten. En bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe schoenen. Voor het najaar zocht ik weer mooie, comfortabele sneakers uit bij Omoda.

Blogsbyingrid - sneakers van Omoda

Fleurige sneakers

Ik draag graag sneakers. Lekker comfortabel en vaak makkelijk te combineren. Ik heb altijd zwarte en witte sneakers en daarnaast hou ik van een paar sneakers in een andere kleur. Zo heb ik sneakers in fel blauw met roze, maar ook een paar rosé kleurige sneakers. Zo gaaf. Dit keer koos ik voor Roze Toral New Tech Lage Sneakers. Een super toffe kleurencombinatie en een lekkere comfortabele schoen.

Blogsbyingrid - Roze Toral New Tech Lage Sneakers

Bij Omoda hebben ze super veel keus. Naast een fleurig paar sneakers, zocht ik ook nog een zwart paar sneakers voor het najaar. Ik vond deze leuke Zwarte Guess Mags Lage Sneakers. Deze zwarte sneakers van Guess hebben mooie details. Zo zijn de biesjes met een goudkleurig G logo, en hebben de sneakers bruine merkopdrukken op de tong, hiel en zijkant. Het valt op, maakt de schoen af, maar zonder overdreven aanwezig te zijn. Dat schreeuwerige, daar hou ik niet van. Deze sneakers zijn ook verkrijgbaar in een witte kleur. Ook erg leuk, maar voor het najaar vind ik zwart dan weer leuker.

Zowel de Toral als de Guess sneakers hebben een uitneembaar voetbed. Dat is voor mij ideaal omdat ik steunzolen heb en die passen er dus prima in. Ze lopen dan ook heerlijk.

Wat betreft sneakers ben ik al vast geslaagd. Maar in het najaar en de winter draag ik ook graag enkellaarsjes. Het liefst met een klein hakje en in een donkere kleur. Binnenkort dus een nieuwe missie: een paar mooie, nieuwe laarsjes!

Geef een reactie