VTech KidiZoom Vloggercam

Onze meiden hebben een mobiele telefoon waar ze van alles mee doen. Ook foto’s en filmpjes maken. Maar van de VTech KidiZoom Vloggercam werden ze ook erg enthousiast. Vooral Emma vindt deze camera super leuk en kan er van alles mee. Want met de VTech KidiZoom Vloggercam maak je leuke foto’s en filmpjes, maar je kunt er ook spelletjes op spelen.

VTech KidiZoom Vloggercam

De KidiZoom Vloggercam wordt omschreven als een musthave voor kinderen vanaf 5 jaar. Maar ook voor oudere kinderen is deze camera erg leuk. Bij de KidiZoom Vloggercam zit standaard een statief en een greenscreen. Hiermee maak je de coolste foto’s en video’s. Ook kun je je foto’s en video’s met talloze leuke effecten bewerken. Emma vindt vooral het greenscreen erg leuk. Daarmee kun je je eigen avonturen creëren. Zo kun je vliegen, het weerbericht presenteren en zelfs onzichtbaar worden.

VTech KidiZoom Vloggercam

De VTech KidiZoom Vloggercam is een handige compacte camera. En de kinderen hebben in no-time door hoe die werkt. De camera heeft bijvoorbeeld een flip-up lens zodat je eenvoudig een selfie foto of video kunt maken. Het scherm van de camera is een 2.4 inch kleuren lcd-scherm en met behulp van de bijgesloten USB-kabel zet je video’s en foto’s over naar de computer. Wat ik zelf ook erg fijn vind, is dat er geen batterijen inzitten, maar een ingebouwde oplaadbare accu.

Emma vindt de camera geweldig. Ze maakt foto’s en video’s. Ze bewerkt deze, maar ze speelt bijvoorbeeld ook leuke spelletjes op de camera. Ze is er super handig mee. Zeker voor kinderen die (nog) geen mobiele telefoon hebben, is deze camera erg leuk. Voor de iets oudere kinderen zou het leuk zijn wanneer je de foto’s en video’s makkelijk naar een mobiele telefoon zou kunnen overzetten. Dan zouden ze hun filmpjes bijvoorbeeld op TikTok kunnen zetten.

Waar te koop

Deze leuke vloggercamera is verkrijgbaar in blauw en roze en kost € 62,95. Je koopt hem bij de speelgoedwinkel of online.

Dit is een gesponsorde blog; voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie