Kijk- en Zoekboek – Kriebeldiertjes

Je kent ze misschien wel: kijk- en zoekboeken. Je hebt ze in allerlei soorten en met verschillende onderwerpen.

In dit leuke kijk- en zoekboek van uitgeverij Deltas moet je op zoek naar kriebelbeestjes, veelal insecten dus. En die bevinden zich op verschillende plaatsen. Vind jij ze allemaal?

Kijk- en Zoekboek – Kriebeldiertjes

Kijk- en Zoekboek – Kriebeldiertjes is een leuk zoekboek met in de hoofdrol allerlei insecten en andere kriebeldiertjes.. Je vindt ze op verschillende plekken.

Kijk-en-zoekboek-Kriebeldiertjes

Eerst ga je op zoek naar kriebeldiertjes in de wei, daarna bij de bijen, in het bos, bij de bosmieren, bij de vijver en op de composthoop. Zo leer je een heleboel insecten kennen. Bij de bijen zijn er bijvoorbeeld niet alleen verschillende bijen maar ook verschillende wespen en hommels. En bij de bosmieren leer je de verschillende mieren en zelfs de ontwikkeling van de mier van ei naar larve tot pop. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus.

Kijk-en-zoekboek-Kriebeldiertjes

Dit leuke zoekboek heeft 16 pagina’s. Achterin het boek staat ook nog de levenscyclus van insecten. Zo zie je de rups die een vlinder wordt en hoe vanuit eitjes mieren ontstaan.

Een super leuk insecten zoekboek voor kinderen vanaf ongeveer drie jaar. En naast het vinden van de kriebeldiertjes is er natuurlijk veel meer te zien op de zoekplaten. En daar kun je ook (samen met je kind) naar kijken en verhalen bij verzinnen.

Dit leuke zoekboek van uitgeverij Deltas kost € 12,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044762754).

Geef een reactie