Het ideale Vaderdag cadeau: Formula 1 De complete geschiedenis

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis is, maar bij ons wordt elke Formule 1 wedstrijd gekeken. Zeker nu Max Verstappen kampioen is geworden afgelopen seizoen, is het nog leuker om te kijken. We kijken samen als gezin en soms met vrienden. Hoe leuk is het dan ook dat er een nieuw boek over de Formule 1 is verschenen: Formula 1 De complete geschiedenis. Een geweldig boek voor de echte Formule 1 liefhebber. En daarmee het perfecte Vaderdag Cadeau. En weet je wat nou leuk is? Je kunt een exemplaar winnen! Doe je mee?

Formula 1 De complete geschiedenis

Boek: Formula 1 De complete geschiedenis

Dit is niet zomaar een boek. Het is een heel mooi en super dik boek. Het boek is helemaal in kleur met mooie foto’s en heeft bijna 300 pagina’s.

Het boek doorloopt de geschiedenis van de Formule 1 vanaf de jaren 50. Na een voorwoord volgen verschillende hoofdstukken. Elk decennium heeft een eigen hoofstuk; van de jaren 50, 60 tot en met de jaren 20.

Van alles komt aan bod in dit boek. Mooie foto’s van vroeger en de legendes en helden van toen. Maar ook de ongelukken zoals de dodelijke crash van Senna in 1994. Het boek bevat heel veel foto’s. Super mooi om alleen maar door het boek te bladeren. Al is het natuurlijk ook leuk om over de geschiedenis van de Formule 1 te lezen. En natuurlijk eindigt het boek met het kampioenschap van Max Verstappen vorig jaar.

Tenslotte staat achter in het boek de lijst met winnaars vanaf de jaren 50. Met zoveel informatie en mooie foto’s over de geschiedenis van de Formule 1 is dit een top cadeau voor elke Formule 1 liefhebber.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit geweldige boek van uitgeverij Deltas kost € 45 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bookspot (ISBN: 9789044763058).

Win een exemplaar van het boek Formula 1 De complete geschiedenis

Is jouw vader (of partner) ook een echte Formule 1 liefhebber en vind je dit een geweldig cadeau? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op dit geweldige boek.

Deze winactie is inmiddels gesloten. De winnaar is geworden (op Instagram):

u.scherfke. Stuur je me even een mail met je gegevens (ingrid@blogsbyingrid.com)

30 gedachten over “Het ideale Vaderdag cadeau: Formula 1 De complete geschiedenis

 1. Wij zijn met onze hele familie Formule 1 fan en dat komt al door onze opa! In zijn tijd waren Jos Verstappen en Michael Schumacher zijn helden En nu kunnen we weer genieten van Max Verstappen. Wat een feestje zijn deze wedstrijden voor ons als familie. Graag maak ik mijn pa tijdens Vaderdag blij met dit prachtige Formule1 boek. Wij kunnen deze dan om de beurt ook gaan lezen.

 2. Mijn man kan je niet blijer maken, wat met F1 te maken heeft, hij volgt alles van A to Z, dit zou een waanzinnig cadeau voor hem zijn, en Max is natuurlijk zijn grote favoriet.

  Waanzinnige actie,

 3. Heel gaaf! Mijn vriend is helemaal gek van formule 1 dus dit zou een erg leuk vaderdagcadeau zijn voor mijn dochtertjes om aan hun papa te geven. Ik loot heel graag mee

 4. Mijzelf wil ik er blij mee maken! Vroeger groot fan van Nelson Piquet, naar meerdere races geweest, mede dankzij mijn toenmalige werkgever. Nu volg ik de F1 heerlijk op de tv.

 5. Heeel gaaf! Ik was zojuist op zoek naar een boek voor Vaderdag toen ik deze post tegen kwam! Dit zal mijn vader geweldig vinden! ❤️

 6. Daar kan ik mijn man Jeroen heel blij mee maken! Hij (en ik ook een beetje) kijkt echt alles over de Formule 1. Als de eerste wedstrijd midden in de nacht is staat ie er zelfs voor op. (daar moet ik niet aan denken…) en hij heeft zelf een racestoel gebouwd om daar zijn Playstation stuur op vast te maken zodat hij af en toe zelf ook kan “racen.”

 7. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Cadeau tips voor Vaderdag voor minder dan € 15Blogsbyingrid

 8. Graag doe ik mee voor mezelf. Ik kijk Formule 1 vanaf 1988 en was groot fan van Ayrton Senna. Samen met mijn zus zijn we vaak naar F1 races geweest. Mijn vader was ook een groot fan, maar hij is helaas overleden. Mijn broer en zus kijken ook iedere wedstrijd en dan hebben we tijdens de race contact via de familie app. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar dit naslagwerk.

 9. Mijn man en zoon zijn enorme fan samen zijn ze al bij meerdere wedstrijden geweest dit zou het ultieme verjaardags cadeau zijn voor blijde want ze zijn beide bijna jarig

 10. ik zou dit boek heel graag kado doen aan mijn oom, hij is groot F1 fan dus die zal hier heel erg blij mee zijn!

 11. ja doe heel graag mee aan deze supermooie actie zou heel graag dit supermooie f1 boek willen winnen want mijn favoriete coureur is max verstappen met zijn allereerste overwinning in spanje in vorig dat max verstappen wereldkampioen formule 1 werd hoop dat ik dit boek winnen mag want dan wordt het echt een feestje bij mij thuis heb namelijk een handicap in een beperking in nog nooit wat gewonnen met prijs vragen

 12. doe heel graag mee aan deze supermooie winactie wou mijzelf blij maken met dit supermooie formule 1 boek omdat ik een handicap in een beperking heb kijk ik altijd formule 1 samen met mijn kameraad in misschien kunnen we dan ook samen mooi lezen in het formule 1 boek

 13. Zou echt geweldig zijn voor de grootste formule 1 fan, nl. Dirk.
  Wat zou hij blij zijn met zo’n fantastisch boek met de hele geschiedenis van de formule 1.

 14. Heel graag zou ik dit boek winnen voor mijn schoonzoon.
  Hij en mijn kleinzoon zijn groot fan van de Formule 1.
  Om privéredenen heb ik geen Social Media, maar volg wel op bloglovin.
  Heel graag doe ik mee.

 15. Dit is HET perfecte (Vaderdag) cadeau. Altijd interessant om wat achtergrond informatie te hebben om te weten hoe F1 is ontstaan. Was altijd al fan van Jan Lammers. Maar nu is dat toch overduidelijk Max Verstappen

 16. Ik doe erg graag mee voor mijn vader, zou hij prachtig vinden 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

Geef een reactie