Lezen: De wisselaar: Durf jij met iemand van leven te ruilen?

De Wisselaar is het eerste deel in de nieuwe serie voor jongens én meiden vanaf negen jaar. Het boek gaat over Anders. Anders komt erachter dat hij een Wisselaar is. Hij kan met iemand van leven ruilen en de dingen overnemen die zij eng vinden, zoals een spreekbeurt, bungee-jumpen of verkering vragen aan die ene leuke persoon. Dat gaat echter niet vanzelf…

De wisselaar: Durf jij met iemand van leven te ruilen?

Een spannend boek. Heel bijzonder als je met anderen kan ruilen. Al snel krijgt Anders zijn allereerste opdracht. Maar is wisselen wel zo leuk als het lijkt? Plotseling in een ander leven terechtkomen kan ook heel gevaarlijk zijn.
En als Wisselaar is er één gouden regel waar je je aan moet houden: je vertelt niemand over je gave. Maar hoe moet Anders zijn nieuwe leven geheim houden voor zijn zijn familie, vrienden en tweelingbroer?

De wisselaar: Durf jij met iemand van leven te ruilen?

Het is een leuk en spannend boek. Een leuk boek vol avontuur en een boel fantasie. Want hoe doe je dat, wisselen met iemand. En voor hoe lang? En hoe wissel je weer terug? Als wisselaar moet Anders dit allemaal leren.

Het boek is lekker vlot geschreven met regelmatig een leuke zwart wit illustratie. Het boek heeft 172 pagina’s en is een aanrader voor kinderen vanaf ongeveer negen jaar die wel houden van een spannend boek.

Waar te koop

Ook benieuwd naar dit boek? Dit boek van uitgeverij Leopold kost € 15,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld via Bookspot. ISBN: 9789025883157

Nog meer leuke kinderboeken

Uitgeverij Leopold heeft nog veel meer boeken voor kinderen. Lees ook de volgende blogs:

Lezen: Grumor in groep 8

Lezen: Time Travelers – Rennen voor je leven

Drakenstorm – De drakenleerling

Miljonairskind | Het verborgen eiland

Hallo allemaal! Het LEUKSTE voorleesboek door juffen en meesters

Het geheim van de YouTube ster

Help! Een klas zonder meester

Het geheim van de wifi

500 appjes die ik niet wil lezen

Geef een reactie