Lezen: Het geheim van de YouTube ster

hetgeheimvandeyoutubester

 

Regelmatig laat ik jullie leuke leesboeken voor kinderen zien in mijn blog. En ook deze keer heb ik weer een leuk leesboek gevonden voor kinderen vanaf acht jaar. Dit boek van uitgeverij Leopold gaat over het geheim van de YouTube-ster. Een boek dat helemaal van deze tijd is. Want zoiets als YouTube kenden we vroeger niet. Een leuk boek over de invloed van social media op twee zusjes. 

Het geheim van de YouTube ster

Flo en Iris zijn zusjes. Iris heeft actief op social media en heeft maar liefst 150.000 volgers op YouTube. Iris mag naar filmpremières en wordt herkend op straat. Iris is altijd druk met social media en kan geen normale gesprekken met Flo meer voeren. Flo wordt er gek van. Alles draait om Iris. Zelfs hun eigen moeder lijkt te zijn vergeten dat Flo überhaupt bestaat. Maar Iris heeft een geheim en Flo kent Iris’ geheim. Wat nou als ze haar zus online ontmaskert? Dan vergeten ze vast nooit meer wie Flo is.

Het boek

Het boek heeft ongeveer 100 pagina’s. Tekst is afgewisseld met leuke zwart wit illustraties. De hoofdstukken zijn lekker kort en dus leest het boek lekker door. Onze meiden zijn helemaal fan van social media als YouTube en TikTok. Dit boek vinden ze dan ook allebei leuk en gaan ze zeker lezen. Een mooie aanvulling op hun boekenkast.

Waar te koop

Ook enthousiast? Dit boek van Leopold kost € 13,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld via kinderboeken.nl of bij Bol.com. ISBN: 9789025879280

 

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 


 

 

6 gedachten over “Lezen: Het geheim van de YouTube ster

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Het geheim van de wifiBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Help! Een klas zonder meesterBlogsbyingrid

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Hallo allemaal! Het LEUKSTE voorleesboek door juffen en meestersBlogsbyingrid

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Het mysterie van het steenhouwertjeBlogsbyingrid

  5. Pingback:   Blogsbyingrid  |   500 appjes die ik niet wil lezenBlogsbyingrid

  6. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Drakenstorm – De drakenleerlingBlogsbyingrid

Geef een reactie