Lezen: Marvel Avengers – De coolste 5-minuut verhalen

Dit keer een boek om voor te lezen (of zelf te lezen) voor het slapen gaan. Vijf-minuten verhalen over de favoriete superhelden van de Avengers. En omdat onze meiden geen super fan zijn van de Avengers hebben we besloten dit exemplaar weg te geven. Lees snel verder en ontdek hoe je kans maakt op dit stoere boek.

Het boek

Beleef de spannendste avonturen van de Avengers in dit stoere verhalenboek van uitgeverij Deltas. Zo krijgt Black Panther hulp van Spider-Man, moet Captain America het opnemen tegen een leger apen in robotpakken en kom je tot de ontdekking hoe Tony Stark ooit Iron Man is geworden.
De korte verhalen zitten boordevol actie en humor en zijn ideaal om (voor) te lezen in slechts vijf minuten. Even voor het slapen gaan nog een verhaaltje over de favoriete superhelden. Of gewoon gezellig op de bank samen overdag. Dat kan natuurlijk ook!

Het boek heeft ruim 60 pagina’s en is helemaal in kleur. Stukken tekst zijn afgewisseld met stoere illustraties in kleur. Een leuk boek om (voor) te lezen en om mee te kijken. Want de avonturen gaan door alle mooie tekeningen echt leven!

Winnen

Heb jij een Avengers fan in huis? Doe dan mee aan onze winactie! Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke boek?

  • Deze winactie is gesloten
  • De winnaar is: joelle van aarle. Mail je je adresgegevens naar ingrid@blogsbyingrid.com?

Waar te koop

Dit leuke raadsel boek van uitgeverij Deltas kost € 9,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044756593.

20 gedachten over “Lezen: Marvel Avengers – De coolste 5-minuut verhalen

Geef een reactie