Lezen: Evi en eenhoorn 2 – Op rolletjes

Een tijdje geleden kon je lezen over het vrolijk boek Evi en Eenhoorn. Inmiddels is deel 2 van deze serie uit. Evi en eenhoorn op rolletjes. Ook dit boek is net als het eerste deel helemaal in stripvorm en helemaal in kleur. Een super vrolijk boek dat past in de populaire graphic novel boeken van deze tijd.

Het boek is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar.

Lees ook: Evi en Eenhoorn

Net als het eerste deel, lijkt het boek een gewoon leesboek is. Het is vrij dik en met een harde kaft. Maar als je het boek openslaat, zie je dat het net als het eerste deel een stripboek is. Het boek is helemaal in kleur en heeft meer dan 200 pagina’s. Het boek past in tussen de andere graphic novels van deze tijd met veel tekeningen en zonder grote stukken tekst.

Meer graphicnovels? Lees ook: Kapitein onderbroek of De avonturen van Max Kruimel – Crimineel Cool

Het boek gaat over Evi. Evi is nog steeds beste vrienden met een eenhoorn. Ze vieren samen vakantie, knutselen samen valentijnskaarten en oefenen voor het toneelstuk waarin Evi de hoofdrol graag wil spelen. En dus zorgt eenhoorn ervoor dat alles in Evi’s leven op rolletjes loopt, zoals alleen een eenhoorn dat kan. Met een heleboel humor.


Dit is een bijzondere vriendschap waar meiden over willen lezen. Er komt vanalles aan bod zoals basisschoolproblemen en de worsteling om jezelf te zijn, maar dan wel vermengd met humor, narcisme (eenhoorn) en sarcasme (Evi).

Waar te koop?

Dit leuke boek van uitgeverij De Fontein heeft een introductie prijs van € 10 (na 11-11-2020 kost het boek € 15) en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789026152160

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920
facebook-icon-preview-1-400x400


 

 

1 gedachte op “Lezen: Evi en eenhoorn 2 – Op rolletjes

Geef een reactie