Lezen: Evi en eenhoorn

Dit keer weer een super leuk leesboek: Evi en eenhoorn. En hoewel het een gewoon leesboek lijkt, is dat niet zo. Het is een boek in stripvorm en helemaal in kleur. Een super vrolijk boek dat past in de populaire graphic novel boeken van deze tijd.

Zo’n vrolijk boek, dat nodigt uit tot lekker lezen. In de zomervakantie bijvoorbeeld. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar.

Wanneer je het boek ziet, denk je in eerste instantie dat het een gewoon leesboek is. Het is vrij dik en met een harde kaft. Maar als je het boek openslaat, zie je dat het een soort stripboek is. Het boek is helemaal in kleur en heeft meer dan 200 pagina’s. Doordat het boek een graphic novel is met veel tekeningen en zonder grote stukken tekst, lees het lekker weg.

Meer graphicnovels? Lees ook: Kapitein onderbroek of De avonturen van Max Kruimel – Crimineel Cool

Het boek gaat over Evi. Evi ketst steentjes over het water. Totdat ze een steentje tegen een eenhoorn ketst en een wens mag doen. Evi wenst dat de eenhoorn haar beste vriendin wordt. Het verhaal is geen zoetsappig sprookje, integendeel. De eenhoorn is nogal vol van zichzelf en daarmee soms erg hooghartig en narcistisch. Het boek zit daardoor vol humor en vertelt hoe Evi samen met de eenhoorn aan haar zijde haar basisschool tijd doorbrengt.

Waar te koop?

Dit leuke boek van uitgeverij De Fontein heeft een introductie prijs van € 10 (na 26-8-2020 kost het boek € 16,50) en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789026151187

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920
facebook-icon-preview-1-400x400


 

 

2 gedachten over “Lezen: Evi en eenhoorn

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Evi en eenhoorn 2 – Op rolletjesBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Evi en eenhoorn 4 – Evi maakt het bontBlogsbyingrid

Geef een reactie