Voor iedereen een hip telefoonhoesje

Onze meiden hebben allebei een eigen mobiel. Ze gebruiken de mobiel alleen thuis en voornamelijk om spelletjes of tiktok op te doen, filmpjes te kijken of muziek te luisteren. Omdat ik nogal bang was dat hun mobiel een keer zou vallen, moest er wel een beschermhoesje om heen. Eerst hadden ze zo’n doorzichtig hoesje aan de achterkant, maar ze wilden graag iets hips. Dus toen hebben we wat leuks uitgezocht bij hoesjesdirect.

Op hoesjesdirect kun je uit super veel hoesjes kiezen. Handig is dat je de filter kunt aan zetten. Zo zie je alleen de hoesjes die om jouw telefoon passen. Wij hebben allemaal een Samsung. En je kunt dus niet alleen op merk maar ook op type filteren.

De meiden mochten uiteraard zelf een hoesje uitkiezen. Anne wilde heel graag een hoesje zoals oma ook heeft, een zogenaamde flipcase. Dat leek haar nou echt super handig. Met ruimte voor (bank)pasjes. Niet dat ze dat heeft, maar toch handig dat je daar iets in kunt stoppen. Ze koos voor de kleur blauw, haar lievelingskleur.

Emma is meer van de glitter. Ze wilde absoluut iets wat mooi zou schitteren. Ze koos voor een gouden glitter backcover. Handig aan deze cover is de ring. Daarmee kun je je mobiel makkelijk vasthouden. En je kunt de ring als een soort standaardje gebruiken en de mobiel neerzetten zodat je een YouTube filmpje kunt kijken. Emma vindt het ideaal.

Zelf koos ik voor een bookcase in trendy luipaard print. Net als Anne met handige vakjes voor pasjes.

Op hoesjesdirect vind je dus allerlei verschillende hoesjes. Keus genoeg. Nou hebben wij allemaal een wat oudere Samsung, maar ben je op zoek naar telefoonhoesjes voor de nieuwe Galaxy A41? Ook dan slaag je bij hoesjesdirect! En de prijzen vielen me erg mee. Gemiddeld kost een telefoonhoesje rond de € 15.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

1 gedachte op “Voor iedereen een hip telefoonhoesje

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Een mobiel voor je kindBlogsbyingrid

Geef een reactie