Winnen – Denksport Squla boekjes

Nog een paar weken en begint in onze regio de zomervakantie al. Na 11 weken thuisonderwijs gaan de kinderen nog een paar weekjes naar school en dan vakantie. Om toch een beetje bij te blijven, zijn de Denksport Junior puzzelboekjes ideaal. Deze puzzelboekjes geven kinderen op een speelse manier een leuke vrijetijdsbesteding en helpen hen indirect ook hun woordenschat en denkvermogen te vergroten. En goed nieuws, want er komt weer een nieuwe reeks Denksport Junior/Squla puzzelboekjes aan. Met deze keer weer een mooi zomerboek en een nieuw puzzelblok. En nog beter nieuws: je kunt ze hier winnen!

Deze zomer wordt anders dan de vorige zomers. Zo hebben wij besloten niet op vakantie te gaan. We doen wel leuke dingen in Nederland en zetten het zwembad in de tuin. Maar ook bij wat minder weer of gewoon even om een wat anders te doen, willen we de kinderen zoveel mogelijk vermaken. Met de Denksport Junior/Squla puzzelboekjes kunnen de kinderen zich prima vermaken en zich ook blijven ontwikkelen! En er komt weer een nieuwe reeks Denksport Junior/Squla puzzelboekjes aan. Met deze keer weer een mooi zomerboek en een nieuw puzzelblok.

Denksport Junior/Squla puzzelboekjes

De samenwerking tussen Denksport junior en Squla kenden we al van vorig jaar. Toen maakten we al kennis met de serie van vier Squla spelend leren boekjes. Het succes van het Squla vakantieboeken en andere leerzame boekjes wordt dit jaar voorgezet. Deze zomer verschijnt er een serie van vier Squla spelend leren boekjes, een nieuw zomerboek en een puzzelblok. Genoeg om deze zomer lekker puzzelend door te komen. Alle boekjes zijn voor kinderen vanaf 6 jaar (groep 3/4/5) en zijn los te koop in de winkel vanaf € 5,95 of online te bestellen op de website van Denksport.

Lees ook: Puzzelboekjes van Denksport en Squla

Het Squla Zomerboek

In het Squla zomervakantieboek zijn, naast de bekende taal- en rekenpuzzels, ook leuke doe pagina’s te vinden. Wat staat er allemaal in dit puzzelboek? Wat dacht je van: Engelse woorden leren, kleuren op nummer, woordzoekers, tafels leren en nog veel meer. Maar denk ook aan bingo voor onderweg en leuke tips voor vakantiespellen die je buiten kan doen tijdens de vakantie, zoals schaduw tekenen en flessen voetbal. Kinderen hoeven zich met het Squla  zomervakantieboek dus niet te vervelen.

Spelend lezen en rekenen puzzelblok

Q weet niet zo goed wat hij leuker vindt, taal of rekenen. Hij houdt van allebei! Dit is dan ook zijn favoriete puzzel blok. Dit puzzelblok staat vol met letters en cijfers, grappige taalpuzzeltjes, pittige cijferpuzzels en leuke reken oefeningetjes. Denk aan lijnpuzzels, tentje/boompje, klok kijken en woordspellen. En op elke achterkant staat het antwoord / de oplossing van de puzzel.

Winnen!

Heb jij ook zo’n puzzelfan in huis? Dan kun je het zomerboek of de puzzelblok winnen.

De winnaars zijn bekend:

 • het zomerblok is gewonnen door: Jacqueline Van de Manakker
 • het puzzelblok is gewonnen door: Heidie van der Steeg

Stuur even een mail met je adresgegevens naar ingrid@blogsbyingrid.com

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

20 gedachten over “Winnen – Denksport Squla boekjes

 1. Superleuk zeg! Ik zou ze graag winnen voor mijn zoon en dochter, 5 en 7 jaar die wel van een uitdaging houden.

 2. Wat leuk!! Onze dochter is gek van Squla. We hebben dit ontdekt tijdens het thuis onderwijs en bleek een succes te zijn. Het zomerboek zal hier gegarandeerd in de smaak vallen .

 3. Mijn zoontje gaat straks naar groep 4 en wil in de vakantie net als mama graag puzzelen. Met het taal- en rekenPUZZELBLOK kan hij vast prima uit de voeten. Leuk en leerzaam.

 4. Mijn zoontje gaat straks naar groep 4. Hij wil net als mama graag puzzelen in de vakantie. Met het taal- en rekenPUZZELBLOK kan hij vast prima uit de voeten. Leuk en leerzaam!

 5. Wat super leuk is dit, ik doe graag mee voor het zomerboek, erg leuk voor in de vakantie voor mijn kleinzoon !!

 6. Wat leuk! Ik denk dat mijn meiden hier samen heel blij mee zouden zijn 🙂
  Favoriet is dan het puzzelblok!

 7. Dit zou mijn bijna zevenjarige puzzelgek helemaal leuk vinden! Ik doe graag mee, ik heb geen Facebook, maar ik volg je wel op Instagram

 8. Wat leuk en leerzaam! Ik doe graag mee voor mijn dochter Alicia en ik denk dat ze enorm blij zou zijn met het Spelend lezen en rekenen puzzelblok.

 9. Leuk, ik doe graag mee voor de puzzelblok voor mijn dochter die nu nog in groep 4 zit.
  Goed om in de vakantie ook nog een beetje hersengym te doen.

 10. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Winnen – Denksport magazineBlogsbyingrid

Geef een reactie