Winnen – Denksport magazine

Denksport bestaat dit jaar 90 jaar! Regelmatig zie je hier leuke puzzelboekjes voor jong en oud voorbij komen. En bij een jubileum hoort natuurlijk een jubileum uitgave. Wat dacht je van een super dik magazine met bijna 130 pagina’s met puzzels. Uiteraard staan er ook prijsvragen in en zelfs een XXL puzzelposter. Ideaal voor de zomer(vakantie). En nog beter nieuws: je kunt hier een magazine winnen!

Deze zomer is anders dan anders. Zo hebben wij besloten niet op vakantie te gaan. We doen wel leuke dingen in Nederland en het zwembad staat in de tuin. Dus we hopen op mooi weer! En voor de momenten dat de kinderen zich lekker vermaken, verheug ik me al op een relax moment in de tuin. Puzzelboek erbij. Wat drinken en wat lekkers erbij. En genieten maar.

Lees ook: Puzzelboekjes van Denksport en Squla

Denksport

Denksport kennen we natuurlijk al langer. Zelf puzzel ik graag. Ik vind Zweedse raadels of kruiswoordraadsels best leuk, maar het allerleukst vind ik de breinbrekers en logische puzzels. Het leuke aan dit magazine ter ere van het 90 jarig bestaan van Denksport, is dat er allerlei verschillende soorten puzzels is staan. Denk aan woordpuzzels, logische puzzels, beeld puzzels, quizzen, en ook kinderpuzzels. Voor iedereen zit er dus wel een leuke puzzels bij. Genoeg om deze zomer lekker puzzelend door te komen. Het magazine is los te koop in de winkel voor € 6,95 of online te bestellen op de website van Denksport.

Lees ook: Denksport en Squla zomerboek 2020 en puzzelblok

Winnen!

Ben jij ook zo’n puzzelfan? Dan kun je dit magazine winnen.

Deze winactie is gesloten.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

23 gedachten over “Winnen – Denksport magazine

  1. Dat ziet er leuk uit! Ik puzzel eigenlijk alleen in de vakantie, en dat hebben we nu! Heerlijk ontspannen met een puzzel, ook leuk om samen met mijn zoontje te doen.

  2. Ja ik puzzel graag mee deze zomer! Dit zou leuk zijn voor mijn oma die net uit het ziekenhuis is en niet veel mag lopen.

Geef een reactie