Lezen: Evi en eenhoorn 4 – Evi maakt het bont

Evi en eenhoorn 4 - Evi maakt het bont

Een tijdje geleden kon je lezen over de vrolijke boeken van Evi en Eenhoorn. Inmiddels is deel 4 van deze serie uit. Evi maakt het bont. Ook dit boek is net als de andere delen helemaal in stripvorm en helemaal in kleur. Een super vrolijk boek dat past in de populaire graphic novel boeken van deze tijd.

Het boek is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer acht jaar.

Lees ook: Evi en Eenhoorn

Net als de andere delen, lijkt het boek een gewoon leesboek is. Het is vrij dik en met een harde kaft. Maar als je het boek openslaat, zie je dat het net als de andere delen een stripboek is. Het boek is helemaal in kleur en heeft ruim 170 pagina’s. Het boek past tussen de andere graphic novels van deze tijd met veel leuke tekeningen en zonder grote stukken tekst.

Meer graphicnovels? Lees ook: Kapitein onderbroek of De avonturen van Max Kruimel – Crimineel Cool

Evi en eenhoorn 4 – Evi maakt het bont

Evi is nog steeds beste vrienden met eenhoorn. Evi en eenhoorn shinen in dit vierde deel als nooit tevoren. Zelfs als ze geconfronteerd worden met nare glittergriep en kamers die zichzelf niet opruimen. Ze mogen zelfs weer samen op zomerkamp en daar komen ze twee oude bekenden tegen. Dit is een bijzondere vriendschap waar meiden over willen lezen. Er komt van alles aan bod zoals basisschoolproblemen en de worsteling om jezelf te zijn, maar dan wel vermengd met humor, narcisme (eenhoorn) en sarcasme (Evi). En dat met een tikkeltje eenhoorn magie.

Evi en eenhoorn 4 - Evi maakt het bont

Waar te koop?

Dit leuke boek van uitgeverij De Fontein heeft een introductie prijs van € 10 (na 8 september 2021 kost het boek € 15) en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789026155413

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie