Escape boek – De geheime code van de Grote Kluis

Escape rooms blijven hot. En niet alleen de fysieke escaperooms waar je echt wordt opgesloten, maar ook de escaperooms voor thuis. De ene keer in de vorm van een spel dat je alleen of samen kunt spelen. De andere keer in de vorm van een boek. Zoals Escape boek – De geheime code van de Grote Kluis (van uitgeverij de Witte Leeuw).

Escape boek – De geheime code van de Grote Kluis

Dit boek is eigenlijk een vervolg op het Escape boek. In het Escape boek maak je kennis met Lia. Lia heeft een bijzonder talent: ze kan in het hoofd van anderen ‘inbreken’, precies daar waar iedereen zijn geheimen en herinneringen bewaart. Lia is voorzichtig met andermans geheimen, maar zijn anderen dat ook? Lia krijgt een uitnodiging van een geheim broederschap. Ze vragen haar om zich te bewijzen. Maar zijn ze wel te vertrouwen? In dit eerste deel ga je samen met Lia ontsnappen uit dit Escape Boek. Los de raadsels op om erachter te komen waar het verhaal verdergaat. Kraak de codes en puzzel je een weg door het verhaal.

In Escape boek – De geheime code van de Grote Kluis is Lia lid van het geheim broederschap. Lia en haar vrienden van het broederschap beschermen de geheimen van anderen, maar het werk dat ze doen is niet zonder risico. Hun leider, Andrew, ligt al maanden in coma. Ze moeten er zo snel mogelijk achter zien te komen welk geheim hij in zijn hoofd bewaart, want hij gaat snel achteruit.

Los de raadsels aan het eind van ieder hoofdstuk op om te weten waar het verhaal verdergaat. Elk raadsel heeft een cijfercode als oplossing en dat is de pagina waar het verhaal verder gaat. Gelukkig staan er ook aanwijzingen in het boek en als je er echt niet uit komt, staan achterin de oplossingen. Het is een leuk boek om te lezen en juist de afwisseling tussen lezen en puzzelen maakt het extra leuk. Dit leuke en spannende boek vol puzzels en raadsels is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer negen jaar. Het boek heeft ruim 150 pagina’s.

Waar te koop?

Dit leuke escapeboek van uitgeverij de Witte Leeuw kost € 11,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij kinderboeken.nl of bol.com. ISBN: 9789493236004

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie