Lezen: Help! Een klas zonder meester

Een super leuk boek voor kinderen vanaf negen jaar: Help! Een klas zonder meester. Een boek met een actueel thema. Want er was al sprake van een lerarentekort. Maar nu zijn kinderen soms thuis door Corona besmettingen onder de leraren. En dan kan het zomaar zijn dat er ineens geen leraar beschikbaar is en de kinderen niet naar school kunnen maar naar huis moeten. Niet leuk voor de ouders, maar zeker ook niet leuk voor de kinderen. En daar gaat dit boek over.

Help! Een klas zonder meester

Ilona de Lange is bekend van de succesvolle boeken van Miljonairskind. En nu heeft ze een leuk, nieuw boek geschreven: Help! Een klas zonder meester. De meester van Sam heeft een nieuwe baan. En Sam baalt, want hij heeft de allerleukste meester die hij ooit heeft gehad. En dat is nog niet alles. De school kan niet zomaar een nieuwe juf of meester vinden. Als er niet snel een oplossing komt, worden de kinderen uit zijn klas over verschillende klassen verdeeld. Maar dat laat Sam niet gebeuren. Samen met zijn vrienden bedenkt hij een plan.

Lees ook: Lezen: Het geheim van de YouTube ster

Het boek is in zwart wit met regelmatig leuke illustraties die het verhaal extra levendig maken. Ook worden bijvoorbeeld WhatsApp gesprekken leuk weergegeven met grijze balken en worden ook de emoticons getoond. Dat leest lekker weg. Het boek heeft ruim 150 pagina’s. Het boek bevat een flinke dosis humor, maar ook spanning en veel fantasie van de kinderen. En dat maakt het een heerlijk boek om te lezen.

Lees ook: Het geheim van de wifi

Waar te koop

Ook enthousiast? Dit boek van Leopold kost € 14,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld via kinderboeken.nl of bij Bol.com. ISBN: 9789025880163

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

3 gedachten over “Lezen: Help! Een klas zonder meester

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Het mysterie van het steenhouwertjeBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Drakenstorm | De verboden grotBlogsbyingrid

Geef een reactie