Lezen: Drakenstorm | De verboden grot

Ook de kaft van dit tweede deel uit de Drakenstorm serie ziet er weer super mooi uit. Na De drakenleerling waar we kennismaakten met Tom en Malik, maken we in De verboden grot kennis met Cara en haar draak Zilverdief. Zij beleven een nieuw, spannend avontuur.

Drakenstorm – De drakenleerling

Eerder lazen we al Drakenstorm – De drakenleerling. De drakenleerling is een spannend avontuur voor lezers vanaf acht jaar en perfect voor jonge fans van De Grijze Jager. het boek gaat over Tom. Zijn vader is Smid en maakt onder andere zwaarden voor de koninklijke garde. Als kapitein Hork met twee soldaten nieuwe drakenzwaarden komt ophalen, gebeurt er niets vreemds. Vlak daarna wordt Tom door een van de soldaten, Malik, uitgenodigd om opgeleid te worden tot klerk op het internaat. En Malik weet wat Tom heeft gezien de vorige dag. Tom gaat met Malik mee en dan laat Malik Tom een echte draak zien en begint het avontuur pas echt.

Drakenstorm | De verboden grot

De verboden grot is het tweede deel in deze serie. In dit tweede boek maken we kennis met Cara en haar draak Zilverdief, die een geheimzinnige grot ontdekken. Voor de ingang hangt een bord met de tekst ‘Verboden terrein. Niet betreden. ‘ Ze voelen (en Zilverdief ruikt) aan alles dat daar iets verborgen wordt gehouden dat geheim moet blijven. Cara en Zilverdief zijn vastbesloten om te ontdekken wat dat is.

Het boek is erg leuk en spannend om te lezen en geschikt voor kinderen vanaf ongeveer acht jaar. Ook dit boek heeft mooie zwart wit illustraties van onder andere de draken, is spannend en gaat over herkenbare onderwerpen als geheimen en vriendschap. Het spannende verhaal speelt zich af in een magische wereld met echte draken.

Waar te koop

Ook benieuwd naar dit spannende boek? Dit boek van uitgeverij Leopold kost € 13,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld via Bookspot. ISBN: 9789025883508

Nog meer leuke kinderboeken

Uitgeverij Leopold heeft nog veel meer boeken voor kinderen. Lees ook de volgende blogs:

De griezelbus

Het magische zwemparadijs met de verboden glijbaan

De wisselaar: Durf jij met iemand van leven te ruilen?

Grumor in groep 8

Time Travelers – Rennen voor je leven

Drakenstorm – De drakenleerling

Miljonairskind | Het verborgen eiland

Hallo allemaal! Het LEUKSTE voorleesboek door juffen en meesters

Het geheim van de YouTube ster

Help! Een klas zonder meester

Het geheim van de wifi

500 appjes die ik niet wil lezen

Geef een reactie