Lezen: Miljonairskind | Het verborgen eiland

Misschien ken je de boeken Miljonairskind al. Inmiddels is het derde deel uit: Het verborgen eiland. De serie gaat over Zilver, een jongetje wiens ouders multimiljonair zijn, maar dat angstvallig geheimhouden. In elk deel beleeft Zilver weer een spannend en hilarisch avontuur. De boeken zijn leuk, zeker voor fans van de Waanzinnige Boomhut. Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral even verder.

Miljonairskind

Het eerste deel van Miljonairskind gaat over Zilver. Hij woont met zijn ouders en zusje in een klein, slecht onderhouden hui. Tenminste, dat denkt iedereen. In werkelijkheid hebben zijn ouders jaren geleden de loterij gewonnen en zijn multimiljonair! Dat houden ze geheim voor de buitenwereld. Onder hun huis heeft de familie een ongelooflijke villa met een subtropisch zwemparadijs, een dierentuin en zelfs een achtbaan. In het eerste deel maak je kennis met Zilver, zijn familie en zijn beste vriend Lennon. Samen beleven ze hun eerste avontuur. In het tweede deel heeft het huis een extra verdieping gekregen met een escape room, Slime Ball Arena, glow-in-the-dark voetbalveld, een kartbaan én een geheim luik waardoor Zilver en Lennon nooit meer te laat op school komen. En dat leidt tot een nieuw avontuur.

Miljonairskind | Het verborgen eiland

In dit derde deel heeft Zilvers vader een tropisch privé-eiland gekocht met een jungle, robot-dolfijnen, geheime tunnels en nog veel meer. Maar tijdens een storm spoelt het jacht van een andere miljonair aan op het eiland. Zilver en zijn familie moeten doen alsof zij ook schipbreukelingen zijn om hun rijkdom geheim te houden. Dan vinden Zilver en Lennon vreemde flessenpost. Iemand houdt het eiland in de gaten. Ze weten het zeker: ze zijn in groot gevaar. En zo begint een nieuw avontuur.

Miljonairskind - Het verborgen eiland

Het boek is erg leuk om te lezen en geschikt voor kinderen vanaf ongeveer negen jaar. Het boek heeft veel leuke illustraties, af en toe vetgedrukte woorden en is met een hoop humor geschreven. Het boek is origineel en erg grappig. Wat ons betreft een leuke, nieuwe serie om te lezen.

Waar te koop

Ook benieuwd naar dit boek? Dit boek van uitgeverij Leopold kost € 14,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld via kinderboeken.nl of bij Bol.com. ISBN: 
9789025881474

Nog meer leuke kinderboeken

Uitgeverij Leopold heeft nog veel meer boeken voor kinderen. Lees ook de volgende blogs:

Hallo allemaal! Het LEUKSTE voorleesboek door juffen en meesters

Het geheim van de YouTube ster

Help! Een klas zonder meester

Het geheim van de wifi

500 appjes die ik niet wil lezen

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

3 gedachten over “Lezen: Miljonairskind | Het verborgen eiland

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Thomas Tucker – Ontdekkingsreiziger van beroepBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Drakenstorm – De drakenleerlingBlogsbyingrid

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Het magische zwemparadijs met de verboden glijbaanBlogsbyingrid

Geef een reactie