Het geheim van de wifi

Een super leuk boek voor kinderen vanaf acht jaar: Het geheim van de wifi. Een boek van deze tijd. Want onze kinderen groeien op met wifi, telefoons en tablets. En wat dan als er iets met de wifi aan de hand is?

Het geheim van..

Misschien ken je deze serie al? Het is een super leuke serie kinderboeken van uitgeverij Leopold. In elk boek een nieuw en spannend avontuur en steeds in een andere setting. Zo is onder andere er het geheim van de snoepfabriek, het geheim van de rode voetbalschoen en het geheim van de zeemeermin. Alle boeken uit de serie vind je op kinderboeken.nl. In deze blog het nieuwste boek uit de serie: Het geheim van de wifi.

Lees ook: Lezen: Het geheim van de YouTube ster

Het geheim van de wifi

Het geheim van de wifi gaat over Sarah. En Sarah baalt. Ze zit namelijk op een camping zonder wifi. Volgens haar ouders is het weleens goed een paar dagen zonder die telefoon. Maar daar is Sarah het niet mee eens. Haar ouders snappen het gewoon niet. Als ze niet gauw wifi vindt, raakt ze haar vriendinnen Evie en Maud nog kwijt. Gelukkig ontmoet ze Gijs op de camping. En hij weet waar wifi is!

Het boek is in zwart wit met regelmatig leuke illustraties die het verhaal extra levendig maken. Het boek heeft bijna 100 pagina’s. Het boek gaat over vriendschap en dan niet alleen online vriendschap, maar juist ook offline. Leuke dingen dingen zonder wifi. Erg leuk om te lezen in deze tijd van telefoons en tablets.

Waar te koop

Ook enthousiast? Dit boek van Leopold kost € 13,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld via kinderboeken.nl of bij Bol.com. ISBN: 9789025877958

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

2 gedachten over “Het geheim van de wifi

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Het mysterie van het steenhouwertjeBlogsbyingrid

  2. Pingback: Lezen: Jochem Myjer: De Gorgels en de laatste kansBlogsbyingrid

Geef een reactie