Lezen: Time Travelers – Rennen voor je leven

Een boek over tijdreizen en terug gaan naar de oudheid. Dat klinkt spannend. En ook van de tekst op de achterzijde van het boek werden we nieuwsgierig:

Naar het verleden reizen… zou jij het durven?

Alex wordt gekozen voor een levensgevaarlijke opdracht: via een tijdmachine reist hij tweeduizend jaar terug in de tijd. Als hij slaagt, krijgt hij een miljoen, Maar als het fout gaat, kan het hem zijn leven kosten..

Time Travelers – Rennen voor je leven

The Time Travelers is een spannende nieuwe serie voor kinderen die graag in het verleden duiken. Het eerste deel Rennen voor je leven gaat over de 12-jarige Alex. Alex wordt door een excentrieke miljonair naar Romeins Londen gestuurd. Wat begint als een leuk avontuur, wordt al snel een gevecht op leven en dood. Alex moet zich aan strikte regels houden: de drie gouden regels van tijdreizen. Daarnaast geldt ook nog dat elk uur dat hij in het verleden doorbrengt, hem een maand van zijn leven kost. Dat klinkt behoorlijk spannend.

Time Travelers – Rennen voor je leven is een spannend avontuur voor lezers vanaf tien jaar, die houden van avontuurlijke boeken zoals De Grijze Jager en Spirit Animals. Het boek gaat over Alex wordt door de rijke Solomon Daisy naar Romeins Londen gestuurd. Daarvoor krijgt hij een miljoen. Hij moet het meisje met de blauwe ogen vinden en krijgt dan een bonus van vier miljoen. Alex gaat terug in de tijd naar de tempel van Mithras. Maar als hij net is aangekomen, blijkt dat zijn klasgenootje Dinu – de grootste pestkop van de klas – ook stiekem mee is. En dan begint het avontuur pas echt.

Het boek is erg leuk en spannend om te lezen. Je merkt dat het boek geschikt is voor iets oudere kinderen (vanaf tien jaar) want het boek heeft niet zo veel illustraties. Het is een super spannend boek, zonder te eng te worden en het boek heeft veel leuke elementen van de oudheid. zoals tempels en gladiatoren.

Lees ook: Back to the Future als bordspel

Waar te koop

Ook benieuwd naar dit boek? Dit boek van uitgeverij Leopold kost normaal € 17,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld via kinderboeken.nl. ISBN: 978 90 258 81 481

Nog meer leuke kinderboeken

Uitgeverij Leopold heeft nog veel meer boeken voor kinderen. Lees ook de volgende blogs:

Drakenstorm – De drakenleerling

Miljonairskind | Het verborgen eiland

Hallo allemaal! Het LEUKSTE voorleesboek door juffen en meesters

Het geheim van de YouTube ster

Help! Een klas zonder meester

Het geheim van de wifi

500 appjes die ik niet wil lezen

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

3 gedachten over “Lezen: Time Travelers – Rennen voor je leven

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Het kleine huis bij de rivierBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: Grumor in groep 8Blogsbyingrid

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lezen: De wisselaar: Durf jij met iemand van leven te ruilen?Blogsbyingrid

Geef een reactie