Sherlock Holmes Escaperoom Puzzels

Escape rooms blijven hot. En niet alleen de fysieke escaperooms waar je echt wordt opgesloten, maar ook de escaperooms voor thuis. In deze blog een escaperoom voor thuis in de vorm van een boek: Sherlock Holmes Escaperoom Puzzels (van BBNC Uitgevers).

Sherlock Holmes Escaperoom Puzzels

Sherlock Holmes Escaperoom Puzzels

De kaft van het boek ziet er al geweldig uit. Een beetje mysterieus. Hoofdrolspeler in dit boek is detective Sherlock Holmes. Sherlock Holmes kennen de meesten van ons wel. En in deze escape room wordt hij vermist. Zijn appartement aan 221B Baker Street is een aanwijzing geworden in zijn verdwijning. In deze escape room ben je Holmes’ compagnon Dr. John Watson. Al puzzelend ga je door Victoriaans Engeland om de vermiste detective op te sporen en de zaak op te lossen.

Het boek is een verhaal met tien hoofdstukken. Dat zijn de ruimtes waar je uit moet ontsnappen. Je begint in het appartement aan 221B Baker Street. Het boek is super mooi vormgegeven. Helemaal in kleur. Veelal met donkere, nostalgische kleuren. Maar het hoofdstuk het geheugenpaleis bevat ook felle kleuren als roze. Je leeft je helemaal in. Je kunt gebruik maken van hints (makkelijke, medium en moeilijke hints) en uiteraard staan de oplossingen achterin het boek. Er zijn maar liefst tien hoofdstukken/kamers om uit te ontsnappen. En je komt vertrouwde gezichten tegen, zowel vriendelijke als vijandelijke, die je proberen te helpen of juist willen tegenwerken. Wat ons betreft weer een super leuke escaperoom ervaring!

Lees ook: De Wexell Escape Room Kit

Waar te koop

Dit spannende escape room boek van BBNC Uitgevers kost € 19,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789045326177.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie