Kidz Vintage: Tijdens de lockdown tweedehands kinderkleding kopen via Instagram

Eerder schreef ik al eens een blog over Kidz Vintage. Deze leuke tweedehands kinderkleding winkel zit in Enschede. Regelmatig breng ik (merk)kleding die te klein is voor onze meiden naar Kidz Vintage. En af en toe koop ik er iets leuks voor de meiden. Ook Kidz Vintage is in Corona tijd helaas dicht. Maar daar hebben zij iets op gevonden. Ze verkopen hun kleding via Instagram. Daar vind je de leukste kleding(setjes) met merk, maat en prijs erbij.

Nieuwe (merk)kleding kopen

Ik koop vooral veel nieuwe (merk)kleding voor de meiden. Ik heb een voorkeur voor een aantal leuke merken. Basics zoals leggings koop ik bij bijvoorbeeld H&M en Kiabi. Zo probeer ik er een mooie mix van te maken. Ook shop ik uiteraard graag in de sale of in outlets.

Een gedeelte van de kleding die Anne te klein is, gaat naar Emma. Maar ik vind het niet leuk om alle kleding door te geven aan Emma. Ze is een eigen persoontje met een eigen persoonlijkheid en kledingstijl. Dus basics van haar grote zus zijn prima, maar ze heeft toch ook echt haar eigen collectie.

Tweedehands kleding (ver)kopen via marktplaats en Facebook groepen

Met het kopen van kleding voor de kinderen via marktplaats of Facebook ben ik gestopt. Vaak valt de staat van de kleding toch wel tegen. Wel zet ik af en toe nog eens wat op marktplaats. Zo heb ik afgelopen winter nog snowboots en skipakken van de meiden verkocht via marktplaats. Dat was aan mensen in de buurt die het kwamen afhalen, dus geen gedoe met verzenden.

Kidz Vintage: inbreng en verkoop van tweedehands merk baby- en kinderkleding

Maar een paar jaar geleden ontdekte ik in Enschede een leuke winkel in tweedehands kinderkleding:  Kidz Vintage. Minimaal twee keer per jaar breng ik (merk)kleding die te klein is voor onze meiden naar Kidz Vintage. Een groot deel wordt verkocht en van die opbrengst kan ik weer wat nieuws voor onze meiden kopen. Wat niet verkocht wordt, gaat naar een goed doel.

En af en toe koop ik er iets leuks voor de meiden. Ook Kidz Vintage is in Corona tijd helaas gesloten. Maar daar hebben zij iets op gevonden. Ze verkopen hun kleding via Instagram. Daar vind je de leukste kleding(setjes) met merk, maat en prijs erbij. Zo kocht ik van de winter al een leuke, zwarte flare broek voor Anne en kocht ik deze week een leuk jurkje voor Emma.

Je moet natuurlijk geluk hebben dat er in de maat van je kind wat moois tussen zit. Hou vooral de Instagram pagina in de gaten, want daar wordt dagelijks veel nieuws op gezet.

(Ver)Koop jij wel eens tweedehands kinderkleding? 

Geef een reactie