Shoplog: Goedkoop shoppen voor de kids bij Mini & More

shoplogLaatst kon je ook al lezen dat ik weer eens heerlijk voor de meiden had geshopt in de sale. Dit keer shopte ik niet “gewoon” in de sale, maar shopte ik bij Mini & More, een van mijn favoriete budget webwinkels . Dit is eigenlijk een soort outlet webshop. Ze verkopen kinderkleding van mooie merken met minimaal 50% korting. Het betreffen oudere collecties. Soms de collectie van vorig jaar, soms ook ouder.

Ninni Vi, Nais, Lofff en meer

Ninni Vi is een van de merken die de meiden graag dragen. Fijne kwaliteit, zachte stofjes en leuke prints en kleuren. Zo jammer dat het merk ermee stopt. Ik kocht een broek voor Anne. Dit was afgelopen jaar haar lievelingsbroek en kocht ik nu een maatje groter. Ook kocht ik een leuke gele jurk van Ninni Vi voor Emma voor komende zomer.

Ook de kleding van Nais dragen de meiden graag. Daarvan kocht twee longsleeves, een zomers shirt en short voor de zomer.

feestjurkVoor de zomer kocht ik ook een leuke jurk van Lovestation22. Maar helemaal leuk geprijsd waren de tops van Lofff. Lofff heeft altijd erg mooie kleding. De communie jurk van Anne was ook van Lofff. En ook met kerst hebben de meiden wel eens een feestjurk van Lofff aan gehad. Bij Mini & More kocht ik drie tanktops van Lofff voor slechts 5 euro per stuk. Tenslotte kocht ik nog een lekker vest van LEV en een feestjurk op de groei.

Shoppen bij Mini & More

logo-grijsgroen-middelMini & More is een soort outlet webshop. Deze webshop verkoopt merkkinderkleding met minimaal 50% korting. Het betreffen oudere collecties. Soms de collectie van vorig jaar, maar soms ook ouder. Ik vind het niet erg dat het niet de nieuwste collectie is. Soms vind ik de collectie van vorig jaar nog leuker dan de nieuwste collectie. En het blijft mooie merkkleding van goede kwaliteit. En dat voor een leuk prijsje! Je kunt hier heel makkelijk op maat filteren en je kunt er echt nog hele leuke en hippe kleding scoren.

En ben je nou benieuwd hoe veel dit allemaal gekost heeft? Ik was ruim 130 euro kwijt voor twaalf stuks kleding. Dus ongeveer 11,50 euro per stuk voor allemaal nieuwe merkkleding. De meiden en ik zijn weer goed geslaagd!

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400pinterest2

10 gedachten over “Shoplog: Goedkoop shoppen voor de kids bij Mini & More

  1. Zo te zien heb je lekker geshopt! Voor mijn dochter ga ik toch liever naar de Primark vanwege het budget en omdat zij nog al graag snel wisselt qua kleding 🙂

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Kidz Vintage: Tweedehands kinderkleding (ver)kopenBlogsbyingrid

Geef een reactie