Sieraden voor kinderen

kaya sieraden oorbellen eenhoorn

Kaya sieraden kende ik al langer. En dit keer zag ik weer wat nieuws in de collectie: kindersieraden. En dan vooral de leuke kinderoorbellen. Onze meiden hebben allebei al een tijdje gaatjes. Emma heeft zelfs een keer een oorbel ingeslikt, oeps. Maar ze dragen dus graag oorbellen. De keuze is reuze bij Kaya sieraden in oorbellen voor je kind. Onze dames mochten een aantal sieraden uitzoeken. En in deze blog laten we ze aan je zien.

Eenhoorns en regenbogen

Emma is dol op eenhoorns. Zij zocht een aantal leuke eenhoorn en regenboog sieraden uit. Emma was direct verliefd op deze rosé gouden eenhoorn kinderoorbellen (€ 12,90). Ze passen mooi op het oor, zodat ze nergens aan of achter kan blijven haken. Net zo mooi vond ze deze zilveren eenhoorn set met oorbellen, ketting en ring (€ 39,90). Zo’n compleet setje is natuurlijk helemaal een feestje.

Deze slideshow vereist JavaScript.

En bij eenhoorns hoort natuurlijk een regenboog. Dus dit zilveren van een ketting en oorhangers met een regenboog met wolkjes (€ 27,90) viel ook enorm in de smaak.

Vosjes en Lama’s

Ook helemaal hip zijn sieraden van vosjes en lama’s. Emma koos voor deze goud vergulde lama oorbellen (€ 12,90). Zo schattig! Maar ook een vosje blijft leuk. Anne koos een zilveren setje met een rood vosje met een ketting, oorbellen en een ring (€ 39,90). 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ben jij net zo enthousiast als wij over deze leuke kindersieraden? Of was je net op zoek naar een paar zilveren oorbellen voor je dochter? Neem dan eens een kijkje op de website van Kaya sieraden. Of doe mee aan onze leuke winactie! Lees dan vooral even verder!

Kaya Sieraden

kaya sieraden logo.pngJe kon al eerder in mijn blog lezen over Kaya sieraden. Zo kon je al lezen over een leuke armband met bedels, de lente collectie en de sieraden met vingerafdruk. Kaya sieraden heeft veel verschillende sieraden onder andere voor dames (moeders), maar ook voor bijvoorbeeld kinderen. Kaya sieraden begon in 2012 en is inmiddels flink gegroeid met een steeds groter wordende collectie.

Wat ik daarnaast mooi vind aan Kaya sieraden is dat ze zich heeft verbonden met een goed doel. Per sieraad wordt een bedrag gedoneerd aan Eduki, een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen.

🍀 Win € 25 shoptegoed voor kindersieraden 🍀

Deze winactie is gesloten. De winnares is Simone Wiersma. Stuur even een mail naar ingrid@blogsbyingrid.com.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

9 gedachten over “Sieraden voor kinderen

  1. Kaya heeft zo veel leuke sieraden. De kindersieraden ken ik minder goed, maar mijn dochter krijgt nu de leeftijd dat ze ook graag sieraden wil. Leuk om haar met iets moois te verrassen!

  2. Als ik win mag Isa nieuwe oorbelletjes uitzoeken. Ze heeft tot nu toe geen geluk met oorbellen🙈 bijna een jaar geen oorbellen kunnen dragen ivm dat haar oor was ingescheurd (iem had haar aan het oorbel getrokken) nu eindelijk weer nieuwe gaatjes is ze met zwemmen weer 1 tijd kwijtgeraakt! Dus voor haar doe ik graag mee🤗😍❤️🍀🙏🏻

  3. Leuk leuk, ik zou mijn dochter wat laten uitzoeken. Ze houdt vooral van armbanden en kettingen, de Ketting ‘Kolibrie’ en ‘eenhoorn’ vind ze erg mooi.

  4. Wat een enorm leuk en veelzijdig assortiment! Ook prachtig dat er een goed doel aan verbonden is!
    Ik doe graag mee voor mijn bijna jarige dochter en zou kiezen voor het zilveren Lieveheersbeestje setje.

  5. Een armbandje met bedels staat nog op het lijstje van mijn dochter en oorbellen met unicorns, met deze prijs moet dat zeker gaan lukken!

Geef een reactie