Sieraden met vingerafdruk

Armband met vingerafdrukKaya sieraden kende ik al langer. En ze heeft weer wat nieuws: sieraden met vingerafdruk. Dat leek me nou leuk om te hebben met de vingerafdrukken van de kinderen! Ik was wel even benieuwd hoe dat in zijn werk zou gaan om de echte, unieke vingerafdrukken van de kinderen op een sieraad te krijgen. Maar het is gelukt en ik ben er super blij mee! Weer een mooi, persoonlijk sieraad om te dragen. Zoek jij ook nog een leuk cadeau voor moeder, neem dan eens een kijkje op de website van Kaya sieraden.

Kaya Sieraden

Je kon al eerder in mijn blog lezen over Kaya sieraden. Ze heeft veel verschillende sieraden zowel voor dames (moeders) als voor kinderen. En sieraden kun je natuurlijk nooit genoeg hebben? Kaya sieraden begon in 2012 en is inmiddels flink gegroeid met een steeds groter worden collectie. Zo maakt ze kindersieraden om speciale momenten. Voor baby’s bij de geboorte of de doop maar ook bijvoorbeeld voor een verjaardag of de eerste heilige communie communie. Allemaal prachtige momenten voor bijzondere sieraden.

Wat ik daarnaast mooi vind aan Kaya sieraden is dat ze zich heeft verbonden met een goed doel. Per sieraad wordt een bedrag gedoneerd aan Eduki, een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen.

Sieraad met vingerafdruk

Nieuw is de sieradenlijn met vingerafdruk. Denk aan kettingen, ringen, en armbanden. Je kunt een sieraad laten maken met de vingerafdruk van iemand die overleden is. Zo heb je een mooie en tastbare herinnering. Maar je kunt natuurlijk ook een sieraad laten maken met de vingerafdruk van je kind. En naast de vingerafdruk kan er ook een handgeschreven naam ingegraveerd worden. Zo leuk! Ik koos voor een eenvoudig armbandje in rosé goud met twee discs met de naam en de vingerafdruk van de meiden.

armband met vingerafdrukken kinderenHet werkt heel makkelijk. Met potlood en plakband maak je een vingerafdruk die je op de foto zet. En je laat je kind zelf zijn naam schrijven en maakt daar ook een foto van. Die foto’s kun je bij je bestelling uploaden. En je sieraad met vingerafdruk en handgeschreven naam kan gemaakt worden! Daarmee wordt het een heel uniek en persoonlijk armbandje. En wil je ook een persoonlijk sieraad of een armband met tekst? Kijk eens op de website van Kaya sieraden voor de vele mogelijkheden.

 

🍀 Win € 30 shoptegoed bij Kaya Sieraden 🍀

Win een waardebon € 30 van Kaya sieraden! Wat moet je doen om kans te maken?

 • deze winactie is gesloten

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

20 gedachten over “Sieraden met vingerafdruk

 1. Wauw dit zo lief dat jullie dit shoptegoed vergeven. Ik doe graag mee . Ik ben bijna jarig. Namens me kindjes zou dit wel leuk zijn. Aangezien ze zelf nog te klein zijn.

 2. Wow, mijn dochter heeft voor haar verjaardag mooi oorbellen van Kaya sieraden gekregen. Echt veel keuze in leuke kindersieraden. Maar nu ik die vingerafdruk-sieraden zie ik, denk ik, daar zou ik heel graag een ketting van willen. Dat is iets bijzonders en zo persoonlijk, voor altijd.

 3. Ik vind het helemaal een leuk idee om je kindje zelf de naam te laten schrijven. Makkelijk ook hoe je de vingerafdruk maakt. Ik zou zeker voor deze armband gaan. Erg mooi.

 4. Wat enorm mooi en bijzonder!
  Ik doe graag mee en zou kiezen voor de Set van 2 bangles met tekst ‘Together, we make a family ♡.
  Volgen doe ik via FB.

 5. Wat super mooi zo een armband met vingerafdruk!!! 🥰🥰🥰
  Die zou ik graag willen hebben met de afdrukken van mijn twee dochters.

 6. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Gepersonaliseerde sieraden en meer van Kaya sieradenBlogsbyingrid

Geef een reactie