Gepersonaliseerde sieraden en meer van Kaya sieraden

Blogsbyingrid gepersonaliseerde leren clutch met initialen

Onze kennismaking met Kaya sieraden was toen Anne de Eerste Heilige Communie deed. Dat is al weer een aantal jaar geleden. Toen kocht ik mooie, zilveren sieraden voor haar voor die speciale dag. En we bleven fan, want regelmatig komt Kaya sieraden weer met nieuwe, leuke items. In deze blog laat ik je zien wat we eerder bij Kaya sieraden kochten en uiteraard laat ik je mijn nieuwste aankoop zien.

Kaya sieraden

Blogsbyingrid Kaya sieraden met naam

Nadat ik voor Annes Communie sieraden voor haar had gekocht, was ik zelf aan de beurt. Ik kocht toen een mooie rosé goud kleurige armband met twee bedels met namen van de meiden. Dat was mijn eerste sieraad met de namen van de meiden. En dat vond ik best bijzonder, een sieraad met hun naam. Naast mooie armbanden met naam, kun je bij Kaya sieraden ook terecht voor een ketting met naam of een ketting met letter. Zo maak je je eigen gepersonaliseerde sieraden.

Lees ook: Blog Kaya Sieraden

kaya sieraden set Vosje ring en ketting

Ook voor de kinderen hebben ze hele leuke sieraden. Zo kregen Anne en Emma al eens setjes met eenhoorns en vosjes, Een setje bestaat uit kettingen, oorbellen en ringetjes. Het ene setje met oorstekers, het andere setje met hangers. Zo schattig. Maar ook voor bijzondere momenten kun je bij Kaya sieraden terecht. Zoals voor een geboorte of een communie, maar ook voor mindere leuke momenten. Ze hebben bijvoorbeeld ook sieraden met vingerafdruk. Ik liet al eens een armband maken met de vingerafdruk van de kinderen. Maar ook na een overlijden kan het mooi zijn om een sieraad met vingerafdruk te laten maken.

Lees ook: Blog Sieraden voor Kinderen

Leren accessoires  

Bij Kaya sieraden hebben ze niet alleen leuke sieraden, maar ook mooie accessoires. Denk bijvoorbeeld aan manchetknopen of sleutelhangers. En nieuw zijn de gepersonaliseerde leren producten zoals een clutch, portemonnee of sieraden organizer.

Blogsbyingrid gepersonaliseerde leren clutch met initialen

Daar kan ik wel een mooi cadeau voor mezelf uit kiezen. Omdat ik al een mooie portemonnee heb die passend is bij mijn handtas, koos ik dit keer voor een mooie, zwarte clutch. Deze clutch kun je personaliseren door je eigen initialen er in te laten graveren. En dat kan in een nude look of in het goud. Nu zijn mijn initialen een beetje bijzonder, want dan staat er IK. Maar toch vind ik het leuk om zo’n gepersonaliseerd item met mijn initialen te hebben.

De clutch is van kalfsleer en heeft een mooi formaat van 16 x 22 cm. De clutch is net als de portemonnee en de sieraden organizer verkrijgbaar in het zwart, wit en roze. Ik koos voor neutraal zwart. Dat past overal bij. De clutch heeft een handig hengsel en heeft een rits. Dat is een must wat mij betreft voor alle soorten en formaten tassen: dat er een rits in zit, zo hoef je niet bang te zijn iets kwijt te raken. Binnenin de clutch zit een handig vakje met een rits en ruimte voor drie pasjes. Super handig. De clutch kost € 39,90. Deze clutch is super handig wanneer je een feestje hebt of een dagje op pad gaat. Dan hoef je soms maar een paar kleine dingen mee te nemen. Een grote tas kan dan best onhandig zijn. Deze mooie clutch is dan de ideale oplossing.

Heb jij al een handige clutch?

Geef een reactie