Kaya sieraden

Blogsbyingrid Kaya sieraden met naam

Ik ben dol op sieraden. Op mijn instagram komen regelmatig foto’s voorbij van nieuwe sieraden. Kaya sieraden kende ik al omdat ik voor Annes communie hier sieraden voor Anne had gekocht. Maar nu zocht ik iets voor mezelf uit.

Kaya sieraden

Kaya sieraden heeft veel verschillende sieraden zowel voor dames (moeders) als voor kinderen. Wat ik erg leuk vind, maar nog niet had, was een sieraad met de naam van de kinderen. Dat leek me dan ook erg leuk om uit te zoeken. Ik heb gekozen voor een armband. Omdat ik op dit moment veel rosé goud kleurige sieraden draag, vond ik het leuk als het daarbij zou passen.

Armband met bedels

20180822_154420

Al snel kwam ik uit op een mooie zilveren dames armband die gelukkig ook in het rosé goud verkrijgbaar is. En, ook niet onbelangrijk, er konden twee graveerbedels aan, want ik heb natuurlijk wel twee dochters. Deze armband kun je helemaal personaliseren. je kunt zelf kiezen welke graveerbedel(s) je kiest. Ik koos voor twee hartjes. Je kunt zelf de tekst voor de voorkant en achterkant kiezen. Ik heb alleen de voorkant laten graveren met de voornaam van de meiden. Verder kun je kiezen voor extra bedels of geboortestenen. Dit heb ik niet gedaan. Ik hou juist van de eenvoud van alleen de twee hartjes met naam. Ik ben echt super blij met dit mooie armbandje. Het past ook perfect bij mijn andere sieraden. En juist door de eenvoud is het makkelijk te combineren.

Heb jij een sieraad met de naam van je kind(eren)?
 
Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.
 

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920
facebook-icon-preview-1-400x400
pinterest2

13 gedachten over “Kaya sieraden

  1. Vroeger was ik ook dol op sieraden maar juist toen ik kinderen kreeg ben ik gestopt met het dragen van sieraden. Toen ik borstvoeding gaf bleken vooral kettingen erg onhandig, want die waren natuurlijk altijd leuk om aan te trekken. Nu de kinderen 9 en 11 zijn kan ik eigenlijk wel weer eens wat meer sieraden gaan gebruiken. Ik hou dan echter vooral van wat exotischer sieraden, een beetje ’tribal’.

  2. Vroeger was ik ook dol op sieraden maar juist toen ik kinderen kreeg ben ik gestopt met het dragen van sieraden. Toen ik borstvoeding gaf bleken vooral kettingen erg onhandig, want die waren natuurlijk altijd leuk om aan te trekken. Nu de kinderen 9 en 11 zijn kan ik eigenlijk wel weer eens wat meer sieraden gaan gebruiken. Ik hou dan echter vooral van wat exotischer sieraden, een beetje ‘tribal’.

  3. Pingback: Winnen: Shoptegoed bij Kaya sieraden | Blogsbyingrid

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Sieraden voor kinderenBlogsbyingrid

  5. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Gepersonaliseerde sieraden en meer van Kaya sieradenBlogsbyingrid

Geef een reactie