Kidsfashion budget tip: Leggings van Kiabi

IMG_20180905_132308_8Als je mij een beetje kent, weet je dat ik dol ben op shoppen. En niet alleen voor mezelf, maar zeker (of vooral) ook voor de meiden. Ik heb absoluut mijn favoriete (online) winkels en merken waar ik graag de kleding voor de meiden koop. Ik combineer graag merkkleding met goedkopere basis kledingstukken. En de beste tip die ik ooit kreeg, waren de budget leggings van Kiabi. En die tip deel ik graag met jullie

Rokjes en jurkjes, ik koop ze graag voor onze meiden. Maar wat ik vaak zo jammer vind, is dat de bijpassende legging vrij prijzig is. Zeker als je weer dat er bij onze meiden nog wel eens een legging sneuvelt. Gevallen op het schoolplein, gevallen met skaten of ergens anders. Maar dan zit er een gat in. En het maakt niet uit hoe duur de legging is. Leggings zijn nu eenmaal niet heel dik en gaan makkelijk kapot. Een klein gaatje kun je nog wel eens met een draadje dichttrekken, maar soms kun je de legging gewoon weggooien na zo’n valpartij. En als die legging dan 10 tot 20 euro heeft gekost, vind ik dat wel erg zonde.

Ontwerp zonder titelIk kocht vaak de leggings bij H&M. Daar ben ik nog steeds heel tevreden over. Maar toen las ik een paar jaar geleden in een Facebook groepje de tip: leggings van Kiabi. Prima kwaliteit, prima pasvorm en kosten maar 3 euro per stuk. Nu ben ik best wel kritisch wat betreft kleding. Onze meiden zijn vrij smal en sommige leggings lijken wel pyjama broeken bij hen. Maar deze leggings van Kiabi sluiten mooi aan en zijn van goede kwaliteit. Zoals hierboven op de foto waar ze allebei een zwarte legging van Kiabi dragen. Ideaal dus.

Helaas hebben ze niet alle kleuren en niet altijd de kleuren van het seizoen (ik zou nu bijvoorbeeld wel een oker gele willen hebben, maar die heb ik nog niet gevonden bij ze). Maar ik koop altijd de basiskleuren zwart en donkerblauw en voor de zomer wit. En dan kunnen ze gemiddeld vijf keer een legging kapot vallen, dan ben ik nog net zo duur uit als wanneer ik een merk legging had gekocht. En natuurlijk koop ik nog wel eens een merk legging omdat die kleur of dat printje zo mooi staat onder het gekochte jurkje of rokje. Maar de basis is mooi en goedkoop. Dan doet het ook niet zo’n pijn wanneer ze een keer een gat in een legging vallen.

Heb jij nog leuke budget tips voor kinderkleding?

Lees ook: Kidsfashion – Budget webwinkels

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

19 gedachten over “Kidsfashion budget tip: Leggings van Kiabi

  1. vroeger droegen mijn dochters ook altijd leggings onder hun jurkjes, maar nu ze 18 en 19 zijn denk ik niet dat ze ze nog aan willen.:-) deze zijn inderdaad niet duur. Blijven ze mooi in de was?

    • nee met 18 en 19 snap ik dat. haha. Ze blijven absoluut mooi in de was. Donkere kleuren worden tegen het eind van het seizoen wat valer maar dat hebben alle leggings. Ook de duurdere. En ik heb weleens dure leggings gehad die heel pillig werden. Dat hebben deze absoluut niet.

  2. Pingback: Tweedehands kinderkleding: Go of no go? | Blogsbyingrid

  3. Pingback: Kidsfashion – Budget webwinkels | Blogsbyingrid

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Kidz Vintage: Tweedehands kinderkledingBlogsbyingrid

  5. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Kidsfashion – Budget webwinkelsBlogsbyingrid

  6. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Kidz Vintage: Tijdens de lockdown tweedehands kinderkleding kopen via InstagramBlogsbyingrid

Geef een reactie