De Wexell Escape Room Kit

De Wexell Escape Room Kit

Escape rooms; ik blijf het leuk vinden. Puzzels en raadsels oplossen, het combineren van antwoorden en het laten kraken van je hersenen. Alles om de codes te ontcijferen en te ontsnappen uit de kamer. Ben je ook zo’n fan van escape rooms? Lees dan vooral even verder en ontdek alles over De Wexell Escape Room Kit voor thuis (BBNC Uitgevers).

De Wexell Escape Room Kit

Deze escape room speelt zich af in de boosaardige wereld van de Wexell Corporation. Je gaat samen met onderzoeksjournalist Adam Peterszoon op verkenningstocht door deze wereld. Samen met Adam los je een reeks puzzels op om uit de klauwen van Wexell te ontsnappen en hun duistere masterplan om de wereld over te nemen te onthullen.

Wat krijg je allemaal?

De Wexell Escape Room Kit

De Wexell Escape Room Kit is een escape room in een box. In de box zit een spelboek. In het boek staat het verhaal en de momenten waarop je een spelkaart nodig hebt. Ook kun je gebruik maken van hints (makkelijke, medium en moeilijke hints) en staan de oplossingen in het boek. De box bevat vijf speciaal ontwikkelde kamers en 40 interactieve puzzels, raadsels en codes die je moet oplossen, breken en ontcijferen. De eerste kamer is Adams appartement en vanuit daar ga je verder naar het beveiligingskantoor, de serverruimte, de bibliotheek en de oude ruïne.

De ene breinbreker is makkelijke dan de andere en sommige los je zonder hints op terwijl je bij andere juist meerdere hints nodig hebt. Er zit veel afwisseling in de breinbrekers en het is net een echte escape room. Wat ons betreft een aanrader.

Waar te koop

Deze spannende escape room kit van BBNC Uitgevers kost € 19,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789045325859.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

8 gedachten over “De Wexell Escape Room Kit

    • ik vind het inderdaad ook tof. escaperoom in het echt is natuurlijk nog leuker. we hebben laatst een virtuele gedaan met het team. ook heel leuk!

  1. Wij hebben laatst met het team een virtuele escaperoom gedaan waarbij we spullen opgestuurd kregen, heel leuk en interactief!

  2. wij hebben laatst een virtuele escaperoom gedaan waarbij de spullen ook opgestuurd kregen per post. echt heel leuk was dat

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Sherlock Holmes Escaperoom PuzzelsBlogsbyingrid

Geef een reactie