Cadeau tips voor Vaderdag voor minder dan € 15

Vaderdag. Het blijft toch leuk om een klein cadeautje te geven met Vaderdag. Het hoeft niet eens heel duur te zijn. Het gaat natuurlijk om het gebaar. In deze blog laat ik je wat leuke en lekkere Vaderdag cadeautjes zien die ook nog eens minder dan € 15 kosten.

Borrelen

Erg leuk vind ik dit borrelplankje van bamboe met de tekst Papa jij bent de allerliefste levensgenieter (€ 6,95). Leuk om zelf in te pakken in cellofaan samen met bijvoorbeeld nootjes of kaas of iets anders wat je vader lekker vindt. Maar ook de borrel bucket of BBQ bucket (€ 2,95) is erg leuk om te vullen met allerlei lekkers en feestelijk in te pakken.

Voor vaders die van bier houden

Houdt je vader van bier? Dan is het altijd leuk om een (bijzonder) biertje te geven. Gecombineerd met deze stoere bierpul (€ 12,99) of deze leuke bier sokken (€ 6,95) is dat gegarandeerd een geslaagd cadeau! Of geef eens bier shampoo (€ 8,95) cadeau. Ook lekker, maar dan voor onder de douche.

Voor vaders die van (een blokje) kaas houden

Houdt jouw vader wel van een lekker kaasje? Dan is dit leuke kaasplankje papa (€ 7,95) een origineel cadeau. Combineer het met een lekker kaasje en een kaasschaaf (€ 9,95) of leuke kaasmesjes (€ 7,95) en je bent klaar voor Vaderdag!

Voor de keukenprins of barbecue fanaat

Staat je vader graag in de keuken of achter de barbecue? Dan is deze ovenwant (€ 7,95) erg leuk om te geven. En wat dacht je van deze barbecue schort (€ 9,95)?

Voor vaders die van chocolade houden

Wie houdt er nou niet van chocolade? En de meesten van ons lusten vast ook Toblerone. Leuk zijn de Toblerone met passende teksten. Naast teksten speciaal voor vader(dag) zijn er nog veel meer leuke teksten. En dat voor maar € 5 per reep.

Wat krijgt jouw vader voor Vaderdag?

P.S. Heb jij al meegedaan aan onze super toffe Vaderdag winactie: Het ideale Vaderdag cadeau: Formula 1 De complete geschiedenis

Geef een reactie