Vaderdag cadeau tip: De ultieme barbecue bijbel

Mannen en barbecueën. Bij ons in de vriendengroep zijn alle mannen fan. Hoe leuk is het dan ook dat er een nieuw barbecue boek is verschenen: De ultieme barbecue bijbel. Een geweldig boek voor de echte barbecue liefhebber. En daarmee het perfecte Vaderdag Cadeau.

De ultieme barbecue bijbel

Dit is niet zomaar een boek. Het is een heel mooi en super dik boek. Het boek is helemaal in kleur met mooie foto’s en heeft bijna 250 pagina’s.

Blogsbyingrid De ultieme barbecue bijbel

Het boek is verdeeld over verschillende hoofdstukken. Het begint met een stukje geschiedenis. Daarna volgt een heleboel informatie over grillen, de juiste grill, grillmateriaal en -accessoires, grilltechnieken en een gaar tabel.

Daarna volgen de hoofdstukken over het vlees. Wetenswaardigheden over rundvlees en varkensvlees. Alles over steaks, ribbetjes, braadworst, maar ook over gevogelte. En uiteraard mag een hoofdstuk over vis en zeebanket niet missen. Ook is er ruim aandacht voor vegetarisch en vegan barbecueën en staan er leuke bijgerechten en kleine gerechten in dit boek.

De mannen in onze vriendengroep houden ook van zelf marineren. En ook daar is een hoofdstuk aan gewijd in dit boek met een heleboel kennis over rubs, marinades en meer.

Met meer dan 100 recepten in dit boek beleef je ongetwijfeld de lekkerste zomeravonden met vrienden en familie.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit geweldige boek van uitgeverij Deltas kost € 39.95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bookspot (ISBN: 9789044762563).

2 gedachten over “Vaderdag cadeau tip: De ultieme barbecue bijbel

  1. Pingback: Cadeau tips voor Vaderdag voor minder dan € 15Blogsbyingrid

  2. Pingback: Vaderdag cadeau tip: De perfecte barbecueBlogsbyingrid

Geef een reactie