Cadeau tips voor de juf of meester onder de € 10

Het einde van het schooljaar. Daar hoort natuurlijk een bedankje voor de juf of meester bij. Maar wat is leuk om te geven? Het hoeft niet duur te zijn. Het gaat om het gebaar. In deze blog laat ik je wat leuke en lekkere afscheidscadeautjes voor de juf en meester zien die ook nog eens minder dan € 10 kosten.

Voor de juf of meester die een echte koffie- of theeleut is

De meeste juffen en meesters houden wel van een kopje koffie of een glaasje thee. En daar kun je bij het uitzoeken van een leuk afscheidscadeautje mooi op in spelen. Bijvoorbeeld met een Theeglas Bedankt Voor Een Super Gezellig Schooljaar. En daarbij past natuurlijk een lekkere Geschenkthee Bedankt Juf of Geschenkthee Bedankt Meester! Maar ook een lief gondeldoosje met thee Bedankt of een hippe Teabrewer Bedankt Voor Het Leuke Schooljaar passen daar perfect bij. En bij thee hoort natuurlijk ook een Theezeef Bedankt.

Voor die juf of meester die meer van koffie houdt dan van thee, zijn er natuurlijk ook allerlei leuke afscheidscadeautjes. Wat dacht je van een Mok Superblij Met Een Meester Zoals Jij of Mok Hé Juf Je Hebt Supergoed Gejuft! Bedankt! En om dan ook echte koffie te schenken, is er deze leuke Coffeebrewer Bedankt.

Voor de juf of meester die van iets lekkers houdt

De meeste juffen en meesters houden ook wel van wat lekkers. De juf van Emma houdt enorm van chocolade. Voor haar is de Chocoladewens Bedankt Voor Het Leuke Schooljaar een ideaal cadeau. Voor de niet chocolade liefhebbers is er ook veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verschillende snoeppotjes en snoepblikjes, zoals een Snoepblikje “Bedankt” met vruchtenhartjes of een Snoeppotje Voor De Liefste Juf! Bloemetjes Mix, Snoeppotje Voor De Leukste Meester! Rainbow Mix en het welbekende Snoeppotje Het Zit D’rop – Bedankt.

Iets lekkers voor een verwenmomentje

Een verwen momentje voor de juf. Lekker in bad, onder de douche of een relaxt voetenbadje. Het kan allemaal. Als bedankt cadeautje kun je denken aan een doosje vol hart zeep, lekkere handzeep of een gondeldoosje met bad bruisballen die ook in een voetenbadje gebruikt kunnen worden. Daarmee kan juf heerlijk ontspannen.

Zoveel leuke cadeau ideeën voor de juf of meester

Voor een sportieve juf of meester is een Frisbee Bedankt Voor Het Leuke Schooljaar een leuk cadeau om voor de zomervakantie te geven. En hoe leuk is het om een leuke kaart aan de juf te geven met een bijpassend handspiegeltje?

Ook leuk zijn de sokken speciaal voor de Supermeester en voor de Juf. Maar ook een hippe Muismat is leuk en handig.

Er zijn zoveel leuke cadeau ideeën. Ik kan nog wel even doorgaan. De cadeaus in deze blog zijn verkrijgbaar bij Carnavalsland. Ze hebben nog veel meer, zoals tassen, pennen, potloden en notitieblokjes, glazen, waterflessen, Toblerone met tekst, buttons, ballonnen, spaarvarkentjes met tekst, snoeptrommels en zelfs een ovenwant en kaasschaaf. Genoeg keuze dus. Je vindt alles in de categorie juf en meester cadeautjes.

Lees ook:

DIY Vriendenboekje voor de juf/meester – bedankje einde schooljaar

Einde van het schooljaar: Bedankje voor de juf/meester

Einde van het schooljaar: DIY bedankje voor de juf/meester

Geef een reactie