Einde van het schooljaar: Bedankje voor de juf/meester

BORRELPLANKJE BEDANKT

Nog even en dan begint in de eerste regio de zomervakantie. Dat betekent het einde van een schooljaar. En daar hoort natuurlijk een bedankje voor de juf of meester bij. Je kunt natuurlijk iets zelf maken of je koopt een leuk cadeau. Een gekocht cadeau maak je net iets persoonlijk door het in te pakken met een tekening of lief briefje van je kind. In deze blog de leukste, nieuwe juf en meester cadeaus.

Lees ook: Einde van het schooljaar: DIY bedankje voor de juf/meester

Spaarvarkentje

Hoe leuk zijn deze spaarvarkentjes (€ 3,95 per stuk) voor de juf en meester?! En je hoeft er voor de juf of meester natuurlijk geen geld in te doen. Maar wat dacht je van een lief briefje? Of briefjes met herinneringen van afgelopen schooljaar?

Wijn/waterglas met onderzetter

Ook leuk om te geven aan het einde van het schooljaar zijn dit wijn/waterglas (€ 6,95) met deze houten onderzetter (€ 1,95). Natuurlijk kun je het glas nog vullen met iets lekkers zoals snoep of chocolade. Of je doet er een lekker drankje voor de juf of meester bij. Ook leuk is om een mini plantje in het glas te doen.

Borrelplank

BORRELPLANKJE BEDANKT

Altijd goed is een leuke houten borrelplank. Zoals deze met de tekst Bedankt voor alles, je bent geweldig ( € 6,95 ). Koop daarnaast iets wat de juf of meester lekker vindt, zoals chocolade, borrelnootjes of blokjes kaas en plakjes worst.

Mokken

Juffen en meesters drinken ’s ochtends graag een kopje thee of koffie. En dat drinkt natuurlijk net even iets lekkerder uit een mooie mok. Er zijn super veel mokken voor juffen en meesters te verkrijgen.  De ene met leuke of lieve teksten, de andere met leuke cartoons erop. Er is keus genoeg in leuke mokken (€ 5,95 per stuk)!

Snoep in een trommel of hip snoeppotje

Bijna elke juf en meester is wel dol op iets lekkers. De een houdt van snoep, de ander van drop of chocolade. Je kunt een leuke snoeptrommel (€ 5,95 per stuk) kopen voor de juf of meester en deze zelf vullen met wat lekkers. Of je koopt een kant en klaar snoeppotje met leuk kaartje (€ 5,95 per stuk).

Waterfles met tekst

Helemaal van nu: een herbruikbare en dus duurzame waterfles voor je juf of meester. En deze waterflessen (€ 5,99 per stuk) zijn helemaal hip met een vrolijke hoes van neopreen.  De flessen zijn van glas en de hoes kan er vanaf. Dit is dus makkelijk schoon te maken. En met bijvoorbeeld Karvan Cevitam go in de favoriete smaak van je juf of meester maak je het cadeau net even iets persoonlijker.

Theeglas met tekst

Mijn ervaring is dat heel veel juffen thee drinken. Ook de meester van Anne was een liefhebber van thee. Dus wat is er nou toepasselijker dan een theeglas met een vrolijke hoes van neopreen en een leuke tekst? Je shopt ze voor slechts € 8,99 per stuk. Doe de favoriete thee van de juf of meester erin en klaar is je cadeautje.

Ik hoop dat er leuke ideeën voor je bij zaten of dat je in ieder geval wat inspiratie hebt opgedaan. Deze en meer leuke cadeaus voor de juf en meester vind je bij Carnavalsland.

logo carnavalsland

. Ik ben benieuwd wat jullie de juf of meester dit jaar geven!

Toch liever zelf iets maken? Lees dan: Einde van het schooljaar: DIY bedankje voor de juf/meester.

Of maak zelf een vriendenboekje voor de juf of meester

Liefs

ingrid


1 gedachte op “Einde van het schooljaar: Bedankje voor de juf/meester

Geef een reactie