Einde van het schooljaar: Bedankje voor de juf/meester

onderzetter bedankt schooljaar

Nog even en dan begint in de eerste regio de zomervakantie. Dat betekent het einde van een schooljaar. En daar hoort natuurlijk een bedankje voor de juf of meester bij. Je kunt natuurlijk iets zelf maken of je koopt een leuk cadeau. Een gekocht cadeau maak je net iets persoonlijk door het in te pakken met een tekening of lief briefje van je kind. In deze blog de leukste, nieuwe juf en meester cadeaus.

Spaarvarkentje

Hoe leuk zijn deze spaarvarkentjes (€ 3,95 per stuk) voor de juf en meester?! En je hoeft er voor de juf of meester natuurlijk geen geld in te doen. Maar wat dacht je van een lief briefje? Of briefjes met herinneringen van afgelopen schooljaar?

Wijn/waterglas met onderzetter

Ook leuk om te geven aan het einde van het schooljaar zijn dit wijn/waterglas (€ 6,95) met deze houten onderzetter (€ 1,95). Natuurlijk kun je het glas nog vullen met iets lekkers zoals snoep of chocolade. Of je doet er een lekker drankje voor de juf of meester bij.

Mokken

Juffen en meesters drinken ’s ochtends graag een kopje thee of koffie. En dat drinkt natuurlijk net even iets lekkerder uit een mooie mok. Er zijn super veel mokken voor juffen en meesters te verkrijgen.  De ene met leuke of lieve teksten, de andere met leuke cartoons erop. Er is keus genoeg in leuke mokken (€ 5,95 per stuk)!

Snoep in een trommel of hip snoeppotje

Bijna elke juf en meester is wel dol op iets lekkers. De een houdt van snoep, de ander van drop of chocolade. Je kunt een leuke snoeptrommel (€ 5,95 per stuk) kopen voor de juf of meester en deze zelf vullen met wat lekkers. Of je koopt een kant en klaar snoeppotje met leuk kaartje (€ 5,95 per stuk).

Waterfles

Helemaal van nu: een herbruikbare en dus duurzame waterfles voor je juf of meester. En deze waterflessen (€ 5,99 per stuk) zijn helemaal hip met een vrolijke hoes van neopreen.  De flessen zijn van glas en de hoes kan er vanaf. Dit is dus makkelijk schoon te maken. En met bijvoorbeeld Karvan Cevitam go in de favoriete smaak van je juf of meester maak je het cadeau net even iets persoonlijker.

Ik hoop dat er leuke ideeën voor je bij zaten of dat je in ieder geval wat inspiratie hebt opgedaan. Deze en meer leuke cadeaus voor de juf en meester vind je bij Carnavalsland.

logo carnavalsland

Toch liever zelf iets maken? Lees dan: Einde van het schooljaar: DIY bedankje voor de juf/meester. Of maak zelf een vriendenboekje voor de juf of meester. Ik ben benieuwd wat jullie de juf of meester dit jaar geven!

Liefs

ingrid

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920
facebook-icon-preview-1-400x400


1 gedachte op “Einde van het schooljaar: Bedankje voor de juf/meester

Geef een reactie