Lezen: De grote vossenjacht

De grote vossenjacht is het eerste deel in een nieuwe serie Magische mysteries. Het boek gaat over illusies en trucs. Schrijver Justyn Edwards is zelf een beroemde illusionist. Maar naast illusies en trucs, gaat het boek ook over avontuur. Een interessant en spannend boek dus. Voor kinderen vanaf ongeveer negen jaar.

De grote vossenjacht

Op de achterkant lees je al waar het boek over gaat en wat de Vossenjacht inhoudt

Blogsbyingrid - De grote vossenjacht

Liz mag meedoen aan De grote vossenjacht, een tv-programma waarin de deelnemers kans maken op de nalatenschap van een wereldberoemde, raadselachtige illusionist: De Grote Vos. Maar die prijs kan Liz niets schelen. Zij doet mee met een ander doel. De Vos heeft haar familie kapotgemaakt. Hij heeft zijn succes te danken aan een truc die haar vader heeft uitgevonden, en Liz is vastbesloten de truc terug te stelen en de Vos te ontmaskeren. Koste wat kost.

Dat klinkt als een spannend boek. Het boek heeft bijna 300 pagina’s. Er staan eigenlijk geen plaatjes in het boek. Alleen bij een nieuw hoofdstuk staat een kleine illustratie. Het boek is erg leuk om te lezen en er staan veel trucs en illusies in. Achterin het boek staat zelfde nog het vossenarchief met een stappenplan voor een nieuwe kaart truc.

Een super leuk boek voor kinderen die houden van illusies, goochelaars en avontuur. En het leuk is, dat dit het eerste deel is van een nieuwe serie. Dus er komen nog meer leuke boeken in deze serie.

Waar te koop

Ook benieuwd naar dit boek? Dit boek van uitgeverij de Fontein kost € 17,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld via bookspot. ISBN: 9789026157868


Geef een reactie