Vaderdag cadeau tip: De perfecte barbecue

Mannen en barbecueën. Zodra het een beetje weer is, gaat de barbecue aan en staan ze samen vlees te bakken. Bij ons in de vriendengroep zijn alle mannen fan. En niet voor de standaard worstjes en hamburgers maar ook voor een lekker stuk vlees of vis. Hoe leuk is het dan ook dat er weer een nieuw barbecue boek is verschenen met de lekkerste recepten en de beste bbq-technieken: De perfecte barbecue. Een geweldig boek voor de echte barbecue liefhebber. En daarmee het perfecte Vaderdag Cadeau.

De ultieme barbecue bijbel

Dit is niet zomaar een barbecue boek. Het is een heel mooi en dik boek. Het boek is helemaal in kleur met mooie foto’s en heeft bijna 160 pagina’s.

De perfecte barbecue

Het boek is verdeeld over verschillende hoofdstukken. Het begint met inleiding waarna een hoofdstuk volgt over de juiste barbecue uitrusting en bbq-technieken, zoals (indirect) grillen, het gebruik van rookplankjes. En het schoonmaken van de barbecue en accessoires wordt besproken.

Daarna volgen de hoofdstukken met lekkere recepten. Eerst een hoofdstuk over basisrecepten voor een geslaagde barbecue. Denk daarbij aan rubs, marinades en sauzen. Daarna een hoofdstuk over vlees met verschillende recepten met bijvoorbeeld spareribs, kip en lam. Vervolgens een hoofdstuk over visgerechten zoals mosselen, zalm en gamba’s. Naast vlees en vis is er ook een hoofdstuk over bijgerechten zoals aardappelen en groente en een hoofdstuk over barbecue schotels. Het laatste hoofdstuk beschrijft een aantal desserts die je op de barbecue maakt.

De perfecte barbecue

Dit boek bevat lekkere, eenvoudige recepten en originele bereidingen. Leuk als je een keer wat anders wilt tijdens de barbecue. Het boek legt alles duidelijk uit en staat vol mooie kleurenfoto’s. En of je nu een beginnende of meer ervaren barbecue liefhebber bent, in dit boek doe je genoeg inspiratie op. Een leuke cadeau tip voor de echte barbecue liefhebber en daarmee vast voor veel vaders een leuke idee voor vaderdag.

Lees ook: Vaderdag cadeau tip: De ultieme barbecue bijbel

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit geweldige boek van uitgeverij Deltas kost € 24,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com of bookspot (ISBN: 9789044764314).

Geef een reactie