Je interieur opfrissen met posters van Gallerix

Blogsbyingrid Gallerix Poster

Met dit lekkere weer en de zomer in aantocht, was het weer eens tijd om ons interieur een beetje op te frissen. Ik vond het leuk om weer eens tegen wat anders aan de muur aan te kijken en restylede ons interieur met mooie posters van Gallerix.

Posters van Gallerix

Blogsbyingrid Gallerix Poster

Bij Gallerix heb je heel veel keuze uit posters. Niet alleen in formaten maar ook in categorieën zoals dieren, abstract, vintage, steden, botanisch en nog veel meer.

Voor in de woonkamer koos ik een nieuwe poster uit voor in de hoek met alle planten. Ik koos voor een planten poster (homalomena) in een bijpassende groene kleur. Deze komt super mooi uit in de zwarte lijst die ik erbij bestelde.

Ik koos voor de afmeting 30×40 cm die op deze plek prima past.

Een poster met tekst

Blogsbyingrid Gallerix Poster

Toen ik de posters aan het bekijken was op de website van Gallerix zag ik dat ze ook psters met teksten hadden. Daar hou ik wel van. Wij hebben op het toilet al een kaartje en plateau met mooie teksten en nu staat daar een mooie tekst in zwarte lijst bij (like-a-flower). De tekst “Be like a flower, survive the rain and use it to grow” vind ik erg mooi en positief. Het staat erg leuk en modern samen met een plantje op ons toilet.

Mooie bloemen aan de wand

Blogsbyingrid Gallerix Poster

Wij hebben best een ruime hal boven. Aan de ene lange wand hangen twee mooie canvas foto’s van de meiden. Maar de muur bij de trap naar de zolder oogde nog wat kaal. Daarom koos ik bij Gallerix ook een mooie grote (50×70 cm) poster uit voor in de hal. Ik koos voor een botanische poster met bloemen (in-the-wild). Deze poster met prachtige fotografie van wilde planten in de natuur tegen een heldere lucht op de achtergrond geeft de hal weer wat meer sfeer.

Een prachtig luipaard aan de muur

Blogsbyingrid Gallerix Poster

Anne houdt wel van dieren printen op haar kamer. Zo heeft ze een dekbed van een tijger en een diamond painting van een tijger aan de muur. Maar ook het luipaard is favoriet bij haar. Toen ik deze prachtige close-up van een luipaard zag tussen de posters van Gallerix, wist ik gewoon dat deze een mooi plekje op Annes kamer moest krijgen. Deze luipaard poster (30x40cm) staat echt schitterend bij haar bureau.

Een posterwand

Wij hebben de posters apart hangen. Dan komen ze mooi tot hun recht. Maar wat ook een mooi idee is wanneer je een grote wand hebt, is een fotowand. Dus wel losse posters maar dan bij elkaar aan de wand. En dan kun je variëren in kleuren, lijsten en formaten. Een leuk idee om over na te denken. Voor voorbeelden kijk je tussen de fotowanden op de website van Gallerix. En kies bijvoorbeeld ook voor een posterkaart van je favoriete stad.

Koop nu je posters met 30% korting bij Gallerix

Ben jij ook wel toe aan iets nieuws in je interieur? Dan kun je bij Gallerix nu met korting shoppen. Met de code 30ingrid ontvang je maar liefst 30% korting bij Gallerix.

Ik ben heel benieuwd naar de posters die je uitkiest!

Geef een reactie