Gepersonaliseerde sieraden van Xoo

Blogsbyingrid Gepersonaliseerde sieraden Xoo

Ik hou van sieraden en de meiden hebben inmiddels een leeftijd dat ze steeds meer sieraden dragen en dan vooral armbandjes. Zelf hou ik van zilveren of rosé gouden sieraden. En voor de meiden kies ik ook meestal voor zilver. Al zijn ze ook dol op kralen armbandjes. Deze keer maakten we kennis met de armbandjes van Xoo.

Een zilveren armbandje met naam

Blogsbyingrid Gepersonaliseerde sieraden Xoo

Emma koos voor een Bold Bracelet; een zilveren armbandje met een naamplaatje (€ 21,95). De lengte van het armbandje is 15 cm en verstelbaar tot 19 cm. Daar kan ze dus nog even mee vooruit. Voor de gravering kun je kiezen uit verschillende lettertypes. Wij kozen voor het lettertype Comic Neue en Emma koos er voor om een hartje achter haar naam te laten zetten. En zo heeft ze een mooi en uniek zilveren armbandje met haar naam.

Suède bandje met naam

Anne koos niet voor een zilveren armbandje maar voor een mooi suède armbandje met een coin met haar naam er op (€ 19,95). De lengte van het armbandje is 15 cm en verstelbaar omdat de sluiting een trekkoord is. Ook Anne wilde graag een hartje achter haar naam.

Trendy tennis armband met zirkonia’s

Blogsbyingrid Gepersonaliseerde sieraden Xoo

Zelf koos ik voor de trendy zilveren tennis armband met zirkonia’s (€ 39,95). Helaas had ik niet goed opgelet en naar de specificaties gekeken. Het armbandje is slechts 16,5 cm (een maat XS). Het armbandje is wel verstelbaar, maar helaas voor mij dus te klein. Gelukkig vond Emma het armbandje erg mooi en heeft zij nu twee nieuwe armbandjes om, die ook nog eens leuk staan samen

Sieraden shoppen bij Xoo

Wij vonden het shoppen bij Xoo erg leuk. Ik vind het fijn dat er veel te kiezen is in bijvoorbeeld de kleur armband, het lettertype en de speciale tekens zoals het hartje op de armbandjes van de meiden. Ook is het mogelijk om de achterkant te laten graveren en kun je kiezen om je naam of alleen initialen te laten graveren. Maar naast armbandjes heeft Xoo ook leuke kettingen, ringen en zilveren oorbellen, maar ook bijvoorbeeld stainless steel sieraden. Wat ons betreft een leuke eerste kennismaking met de sieraden van Xoo.

Kende jij Xoo al?

Geef een reactie