Tip: Vakantiepark in Limburg met binnen- en buitenzwembad

Wij vinden het heerlijk om af en toe een weekendje of midweekje weg te gaan met zijn vieren. Vaak kiezen we dan voor een bungalowpark. Want dat is lekker ruim en er is vaak een zwembad. Als de meiden naar bed zijn, heb je zelf nog alle ruimte om lekker te relaxen of televisie te kijken.  En dat vinden we fijner dan in een hotelkamer samen.

Daarnaast vinden de meiden het heerlijk om te zwemmen en een bungalowpark heeft meestal wel een mooi zwembad. De Leistert in Limburg is een vakantiepark waar we nog naar toe willen. We zijn er nog nooit geweest, maar het ziet er zo mooi uit. In deze blog laat ik je zien waarom dit park nog op ons wensenlijstje staat.

Een bungalowpark met een binnen- en buitenzwembad

De Leistert heeft veel te bieden wat betreft waterplezier. De Leistert is namelijk een camping met zwembad . En niet alleen een mooi binnenzwembad maar ook een buitenbad, een waterspeeltuin en een roeivijver met dagstrand. Dus weer of geen weer, er is genoeg waterplezier te beleven. Het binnenzwembad heeft glijbanen, een stroomversnelling, whirlpools maar ook een kinderbad voor de kleinsten. En bij mooi weer kun je lekker naar buiten in het buiten golfslagbad. En daarnaast is er buiten nog een super leuke waterspeeltuin, een roeivijver met dagstrand en zelfs een visvijver. En aangezien onze meiden echte waterratten zijn, zouden ze zich hier prima vermaken.

Een vakantiepark waar veel te doen is

In de zomervakantie gaan we vaak naar het buitenland. In andere vakanties, zoals de herfstvakantie blijven we meestal dichter bij huis. Zoek je een vakantiepark voor de herfstvakantie dan is de Leistert zeker geschikt. Ik vind het belangrijk dat er dan genoeg te doen is. Want zwemmen is leuk, maar wij willen graag meer leuke dingen doen, ook bij slecht weer. Bij de Leistert is er natuurlijk een animatieteam dat zorgt voor leuke shows en knutselactiviteiten.  Daarnaast zijn er leuke indoor speeltoestellen en kun je bowlen. Ook is er een supermarkt, verschillende restaurants en afhaal pizza. Genoeg te beleven dus.

Vakantiepark de Leistert

Vakantiepark de Leistert lijkt me een mooi en luxe park. Het park heeft een bungalowpark met mooie vakantiebungalows in Limburgse boerderijstijl en daarnaast een camping waar je kunt genieten van het buitenleven op een kampeerplaats of glampingtent.  Zowel voor de mensen die van echt kamperen houden als voor de mensen die van meer luxe houden, lijkt me dit een geweldig vakantiepark. Zelf zou ik kiezen voor een van de mooie bungalows, met een eigen douche en toilet en wat meer ruimte en luxe. Dat vinden wij fijn. De kinderen zouden dit vakantiepark echt geweldig vinden. En wanneer zij zich vermaken, hebben wij ook een top vakantie. Het is een cliché, maar zo is het wel. Dus zoek je nog een leuk bungalowpark of gezellige camping in het zuiden van Nederland? Denk dan eens aan de Leistert in Limburg. Voor ons blijft de Leistert op ons wensenlijstje staan.

1 gedachte op “Tip: Vakantiepark in Limburg met binnen- en buitenzwembad

Geef een reactie