Winnen: Kaarten voor: Ze leefden nog lang en gelukkig

Op zaterdag 17 en zondag 18 juli wordt de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld in Baarn omgetoverd tot een magische plek waar de kindervoorstelling Ze leefden nog lang en gelukkig plaatsvindt. In deze voorstelling leren kinderen prins en prinses te worden. De voorstelling is geschikt voor kinderen van ongeveer drie tot tien jaar oud. En na afloop van de voorstelling is er een meet & greet bij het kasteel met de prins en prinses. En jij kunt kaarten winnen! Lees gauw verder hoe je kans maakt.

Ze leefden nog lang en gelukkig

De voorstellig gaat over Ted. Ted is een 30-jarige boekenschrijver die niet in sprookjes gelooft. Al die wezens uit sprookjes, zoals draken, tovenaars, elven, dwergen, prinsen en prinsessen vindt hij maar niks. Hij haat die zoetsappige sprookjes zelfs en dan vooral het einde, ze leefden nog lang en gelukkig. Ted vindt dat sprookjes niet bestaan en dat mensen die rommel niet moeten lezen. Daarom heeft hij een boek geschreven en dat heet: “Ze leefden NIET lang en NIET gelukkig.” Met dit boek wil hij iedereen waarschuwen voor de leugens die alle sprookjes volgens hem vertellen.

Dat is natuurlijk een ramp voor de sprookjes. Dus wanneer Raponsje’s over dit boek hoort, weet ze niet hoe snel ze met Flynn moet vertrekken om de publicatie van het boek te stoppen. Maar hiervoor moeten ze afreizen naar een wereld zonder magie, waar ze er voor moeten zorgen dat Ted gaat inzien dat sprookjes echt wel bestaan. Want als mensen niet meer in sprookjes geloven, dan zullen alle sprookjes voorgoed verdwijnen. En dat kan en mag natuurlijk niet. In deze voorstelling ga je zien of het Raponsje en Flynn gaat lukken om Ted te laten geloven in sprookjes en ware liefde.

Coronaproof en overige informatie

De voorstelling is uiteraard coronaproof. Het event vindt plaats volgens de laatste RIVM richtlijnen. De voorstelling vindt plaats op 17 en 18 juli. De inloop is vanaf 12 uur en de voorstelling begint om 13 uur. De voorstelling duurt een half uur. Daarna is er een meet & greet met de prins en prinses bij het kasteel. Tickets kosten € 15,- voor kinderen en volwassenen vanaf 1 jaar. Kinderen tot 1 jaar zijn gratis. Meer informatie vind je op: https://kampvuurconcert.nl/kids/

Helaas zijn de voorstellingen a.g.v. de aangepaste corona maatregelen geannuleerd.

Win jij 4 kaarten voor de voorstelling ?

Wat moet je doen om kans te maken op 4 kaarten voor de voorstelling?

  • Deze winactie is gesloten. De winnaar is Tatjana Ursinus. Stuur je me even een mail op ingrid@blogsbyingrid.com?

Dit is een gesponsorde blog, voor meer informatie, zie de disclaimer.

2 gedachten over “Winnen: Kaarten voor: Ze leefden nog lang en gelukkig

Geef een reactie