Geen zweetoksels meer ProtectAir Anti-transpirant

Laatst hadden we weer een paar warme, klamme dagen in Nederland. Ik hou van lekker warm weer, maar niet van dat vochtige, benauwde en plakkerige weer. Daar kun je zo van zweten. ProtectAir Anti-transpirant belooft transpiratie tot wel 5 dagen  te voorkomen met slechts 1 behandeling. De spray is geschikt voor ieder huidtype en stopt overmatig zweten door de zweetklieren tot wel 5 dagen te deactiveren. Ook benieuwd? Lees dan vooral verder! 

ProtectAir 

ProtectAir is een van Nederlandse merk dat in 2018 gestart is en zich specialiseert in de directe (internet) verkoop van zelfzorgmiddelen aan consumenten. De Producten van ProtectAir zijn uitvoerig klinisch getest, volledig gedocumenteerd en als medisch hulpmiddel geregistreerd in de Europese Unie. Naast de Anti-transpirant heeft ProtectAir producten voor kalknagelbehandeling en sinds eind 2020 heeft ProtectAir een unieke lijn acne producten gelanceerd.  

ProtectAir Anti-transpirant 

ProtectAir Anti-transpirant is geen normale deodorant. ProtectAir Anti-transpirant voorkomt transpiratie tot wel 5 dagen met 1 behandeling. De spray is geschikt voor ieder huidtype en stopt overmatig zweten door de zweetklieren tot wel 5 dagen te deactiveren. Ideaal om tijdens de zomer met warm weer schoon en fris te blijven.  ProtectAir kun je gebruiken onder je oksels, maar ook op je voeten, handen of je voorhoofd. Overal waar je last hebt van (overmatig) zweten, helpt ProtectAir.  

Je stopt echt met zweten op de plaatsen waar je de anti-transpirant spray hebt gebruikt gedurende 5 dagen. Hou er wel rekening mee dat ProtectAir Anti-transpirant alcohol bevat. Gebruik het niet binnen 6 uur na het scheren.

Ingrediënten ProtectAir Anti-transpirant 

De ingrediënten van ProtectAir Anti-transpirant zijn: Alcohol denat, aqua, aluminium chloride, aluminium Chloorhydrate, Glycerin, Allantoine, PEG-12 Dimethicone,  Propylene Glycol,  Triethyl Citrate. Het bevat geen parfum. De werkzame stof is aluminiumchloride. Dit is een aluminiumzout.  Aluminiumzouten hebben een samentrekkende werking op de huid waardoor de afscheiding van vocht wordt geremd. Daarnaast blokkeren ze de uitvoergangen van de zweetklieren door vorming van onoplosbare zouten op zweetplekken waardoor het zweten vermindert.  Je kunt last krijgen van bijwerkingen, zoals een gevoelige huid of jeuk.  Daarnaast kunnen aluminiumzouten kleding verkleuren en metalen zoals sieraden aantasten. 

De test 

Uiteraard heb ik ProtectAir Anti-transpirant. Ik testte het de laatste week voor mijn vakantie. Toen was ik nog erg druk op mijn werk en daarnaast al bezig met de koffers inpakken. Ook ging ik naar de fysio. Ik merkte wel dat ik minder zweette, maar bij flinke inspanning bleef ik niet droog. Het werkt wel beter dan een gewone deodorant, maar ik vond het geen 100% droog garantie. Ik had gelukkig geen last van van huid irritatie, jeuk of verkleuring van kleding.

Waar te koop? 

Je koopt ProtectAir Anti-transpirant online bij https://www.protectair.eu/nl/anti-transpirant/.  Een spray van 30 ml kost  € 12,95. Maar met de actiecode is INGRID krijg je 10% extra korting op (geldig tot 01-10-2021).  

Dit is een gesponsorde blog, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie