Vakantieboeken voor de kids

vakantie boek lezen

Voor onze meiden maak ik altijd een leuk tasje voor mee op vakantie. Voor in de auto of op de camping. Daar zitten vaak dingen in als een etui met potloden, pennen en stiften. Een schrift of boekje om in te kunnen schrijven of tekenen. Uiteraard wat lekkers. Maar ook een vakantie doe boek. Ze mogen zelf een vakantieboek uitkiezen. Zodat ze een vakantieboek met hun eigen interesse hebben.

Zo Zit Dat Vakantieboek

Zo zit dat vakantieboek 2021

Anne koos dit jaar voor het Zo Zit Dat vakantieboek. Een lekker dik vakantieboek met maar liefst 14 strips, meer dan 20 puzzels, spelletjes, testjes en de grappigste moppen. Het vakantieboek heeft bijna 100 pagina’s, dus vervelen is er deze zomer niet bij. Er staan echte leuke dingen in. Zoek de toen verschillen, maar ook strandbingo en een heleboel leuke weetjes over verschillende dieren en bijvoorbeeld het weer. Het Zo Zit Dat Vakantieboek kost € 6,99 en kocht ik bij lossebladen.nl.

Tina vakantieboek

Tina vakantieboek 2021

Emma koos voor het Tina vakantieboek. Ze wil heel graag een abonnement op de Tina en toen ze een vakantieboek mocht uitkiezen, wist ze direct dat ze het Tina vakantieboek wilde. Ook het Tina vakantieboek is een lekker dik vakantieboek van bijna 100 pagina’s. In dit vakantieboek veel strips, maar liefst 64 pagina’s. En daarnaast spelletjes, een ontwerpwedstrijd een vakantiedagboek en nog veel meer. Het Tina vakantieboek kost € 7,50 en kocht ik ook bij lossebladen.nl.

Onze meiden zijn klaar voor vakantie! Koop jij we eens een vakantieboek voor je kinderen?

Lees ook: Zomerlezen: voorkom de zomerdip!

1 gedachte op “Vakantieboeken voor de kids

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Puzzelboeken voor de kidsBlogsbyingrid

Geef een reactie