Puzzelboeken voor de kids

Blogsbyingrid - Denksport puzzelboeken

Zelf puzzel ik graag. Heerlijk in de vakantie op een bedje aan het strand of zwembad. En ook voor onze meiden vind ik puzzelboekjes leuk. Het is ontspannen en toch laat je je hersens kraken. Voor deze vakantie mochten de meiden allebei twee puzzelboeken van Denksport junior uitzoeken. Zodat ze zich niet hoeven te vervelen deze vakantie.

Puzzled

Anne koos Puzzled. Dit is een leuk puzzelboek voor jongens en meiden van 10 tot 13 jaar. Dit puzzelboek staat vol quizzen, raadsels, breinbrekers, sudoku en zeeslagjes. Maar ook leuke weetjes over bijvoorbeeld bizarre gerechten en interessante uitvindingen. Het boekje is helemaal in kleur. Puzzled heeft 60 pagina’s aan puzzelplezier en kost € 5,95.

Puzzelboek voor meiden

Emma koos voor het puzzelboek voor meiden. Dit is een leuk puzzelboek speciaal voor meiden van 8 tot 12 jaar. Er staan verschillende soorten puzzels in zoals kleuren op nummer, legpuzzels, zoek de verschillen, sudoku, doolhof en meer. En uiteraard met allemaal echte meiden thema’s zoals make-up, kleding, schoenen en shoppen. Het boekje is helemaal in kleur. Midden in zitten ook nog eens twee pagina’s met leuke stickers. Dit puzzelboek voor meiden heeft 50 pagina’s aan puzzelplezier en kost € 4,75.

Mijn eerst woordzoeker

Blogsbyingrid Denksport Junior Mijn eerste Woordzoeker

Als er nou een soort puzzels favoriet is bij onze meiden dan is het de woordzoeker wel. En daarom kregen ze allebei ook nog een mijn eerste woordzoeker puzzelboek van Denksport junior. Mijn eerste woordzoeker is een puzzelboek voor kinderen van 8 tot 10 jaar. Het puzzelboek bevat bijna 60 pagina’s met woordzoekers. Mijn eerste woordzoeker is in zwart wit met verschillende soorten woordzoekers en kost € 3,95.

Lees ook: Vakantie doeboeken voor de kids

Er zijn nog veel meer leuke puzzelboeken dan Denksport junior voor kinderen van verschillende leeftijden. Onze meiden zijn klaar voor vakantie! Koop jij we eens een puzzelboek voor je kinderen?

Geef een reactie