Solán de Cabras en RAWBITE komen met speciale Pink Ribbon producten

Oktober staat bekend als de maand van Pink Ribbon maar toch ontving Pink Ribbon vorige week al een cheque ter waarde van maar liefst € 10.000 van Bickery Food Group. Bickery Food Group is de distributeur van Solán de Cabras mineraalwater en RAWBITE snacks. Bickery Food Group gaf alvast een voorzetje. Met de verkoop van de roze flesjes en repen met Pink Ribbon logo moet minimaal € 10.000 worden opgehaald.

Roze hydratatie

Solán de Cabras ken je misschien van de iconische blauwe fles. Het limited edition roze flesje dat speciaal voor Pink Ribbon wordt geproduceerd, straalt liefde en zorgzaamheid uit. Roze staat voor een teken van hoop, kwetsbaarheid, warmte en troost en kan een kalmerend effect hebben op de gemoedsrust. Solán de Cabras is begaan met onze dagelijkse gezondheid want het water heeft een minerale samenstelling die een ultieme hydratatiebron vormt voor een gezond en sterk lijf. Vanaf half juli zijn de 0,33 liter recycled PET flesjes Solán de Cabras Pink Ribbon al verkrijgbaar bij lokale supermarkten, Xenos, in ziekenhuizen en Van der Valk Hotels.

Roze proteïne

In de roze plantaardige proteïne reep van RAWBITE zitten alleen noten en fruit. De reep is 100% biologisch, veganistisch en glutenvrij.

De roze variant is één van de acht varianten uit het assortiment van RAWBITE. Bijvoorbeeld na een work-out, maar ook na een operatie kan de vezelrijke reep een goede ondersteuning van de voeding bieden. De dadels zijn een bron van antioxidanten, die een zoete smaak geven aan de reep, terwijl amandelen zorgen voor de vitaminen en magnesium. En de cashewnoten bevatten gezonde vetten en plantaardige eiwitten. De RAWBITE repen met Pink Ribbon logo liggen in de schappen van Albert Heijn, Ekoplaza, Holland & Barret en Marqt.

Roze samenwerking

Sinds januari 2021 is Pink Ribbon onderdeel van KWF Kankerbestrijding en heeft als doel om geld voor borstkankeronderzoek op te halen. Met verschillende projecten probeert Pink Ribbon om borstkanker te voorkomen, beter te behandelen en het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Bickery Food Group ondersteunt Pink Ribbon met twee producten om vrouwen te steunen in de strijd tegen borstkanker.

Ik ga zeker even kijken of ik de roze flesjes en repen kan kopen in onze lokale supermarkt. Jij ook?

Geef een reactie