Hoofdluis – behandeling met XT luis

20190823_0930585030636600888616315.jpg

Kinderen en hoofdluis. Helaas een combinatie die nogal eens voorkomt. Want kinderen spelen veel samen en hebben veel contact en daardoor kan de hoofdluis zich makkelijk verspreiden. Zeker na een vakantieperiode waar kinderen op veel plekken met andere kinderen spelen, is de kans op besmetting groter. En als kinderen na de vakantieperiode met hoofdluis naar school komen, kan hoofdluis zich snel in de klas verspreiden. Gelukkig zijn er middeltjes op de markt om hoofdluis te voorkomen of juist aan te pakken. Zoals de producten van XT luis.

XT luis ONCE

XT luis Once

Zijn er luizen en/of neten aangetroffen, dan is een behandeling noodzakelijk. Naast kammen, is het raadzaam om XT luis Once te gebruiken. De werkzame stof in de XT luis Once is Dimeticon. Dimeticon is een silicone dat de luis omsluit, waardoor de luis stikt. Daarnaast bevat de XT luis Once ook Penetrol. Penetrol is een olie die de eitjes (neten) opent zodat de Dimeticon kan binnendringen en de eitjes vernietigt worden voordat ze uitkomen. XT luis Once heeft dus een dubbel grondige werking. XT luis Once doodt zowel de luizen als de eitjes in een behandeling van slechts 15 minuten. Het is makkelijk, snel en veilig. XT luis Once  bevat geen pesticiden en werkt niet resistentiebevorderend.

XT luis PROTECT & GO

XT luis protect & go

Het liefst voorkom je natuurlijk dat je kind luizen krijgt. Maar waar gespeeld wordt, kan  besmetting plaatsvinden. Hoe kun je dit voorkomen? Met XT luis Protect & Go! Deze spray beschermt tegen hoofdluis. Het product is op waterbasis en huidvriendelijk. De klinisch bewezen XT luis Protect & Go doodt hoofdluizen voordat een besmetting kan plaatsvinden. XT luis Protect & Go heeft als werkzame stof activdiol. Deze stof tast de buitenste huidlaag van de luis aan. Hierdoor droogt de luis uit waarna de luis sterft. Gewoon even in het haar sprayen en laten in werken.

OVER XT luis

XT luis heeft een viertal producten tegen hoofdluis in haar assortiment. Naast XT luis Once en Protect & Go is er ook de Treat en Go lotion. Deze lotion is op waterbasis en heeft als werkzame stof Activdiol. De lotion moet 8 uur in het haar blijven. Daarnaast de XT luis Lotion. Deze lotion heeft als werkzame stof Dimeticon. Ook deze lotion moet 8 uur in het haar blijven. XT luis staat met haar verschillende producten dus garant voor behandeling en bescherming tegen hoofdluis. En de producten van XT luis zijn vrij van pesticiden. Zo helpt XT luis snel en gemakkelijk van hoofdluis af te komen!

Waar te koop

Is bij jouw kind hoofdluis geconstateerd of wil je je kind tegen hoofdluis beschermen? De producten van XT luis zijn te koop bij de meeste drogisten, zoals Etos en Kruidvat en apotheken. Maar je koopt ze ook online, bijvoorbeeld bij bol.com.

Gerelateerde blogsHoofdluis – alles wat je moet weten

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

8 gedachten over “Hoofdluis – behandeling met XT luis

  1. gelukkig nog nooit wat mee te maken gehad zowel ik niet als kind als mijn meiden niet en ik hield ze ook echt thuis als er hoofdluis op school was. ik vind het zo vies he hahah

  2. Ik heb het vroeger spijtig genoeg een paar keer meegemaakt – vooral met het begin van het nieuwe schooljaar kwamen de kinderen er soms mee naar huis 😮

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Hoofdluis – alles wat je moet wetenBlogsbyingrid

Geef een reactie